Orzul european schimbă gustul berii americane
Orzul european schimbă gustul berii americane
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestVânzările de bere artizanală în SUA au crescut cu 13% în 2015, în timp ce numărul micilor producători de bere din SUA a crescut cu peste 18% anul trecut până la 4.225, toate acestea făcând ca exporturile de malţ european în SUA să atingă un nivel record, transmite Bloomberg, citată de agerpres.ro. În urmă cu 20 de ani, Ron Barchet şi-a dat demisia din funcţia de analist financiar pentru a înfiinţa o fabrică de bere artizanală în Pennsylvania care utilizează malţ din Europa pentru a produce o bere cu un gust special. „Am utilizat malţ european din prima zi şi asta a fost unul din lucrurile pe care le-am făcut pentru a ne diferenţia. Orzul cultivat în Germania, şi în general în Europa, este mai adecvat pentru producţia de bere artizanală”, a declarat Ron Barchet.
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News