REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Osman Fedbi, confirmat președinte al Uniunii Democrate Turce din România

Osman Fedbi, confirmat președinte al Uniunii Democrate Turce din România

Replica API 23 octombrie 2018 | 00:15 1345

Uniunea Democrată Turcă din România a organizat sâmbătă, 20 octombrie, Conferința Națională în cadrul căreia au avut loc alegeri pentru conducerea UDTR și pentru comisia de cenzori. Conferința Națională a reunit 93 de delegați de la filialele UDTR din întreaga țară și a fost găzduită de Consiliul Județean Tulcea. Lucrările Conferinței Naționale au fost conduse de deputatul Iusein Ibram.

Osman Fedbi

În cursa electorală pentru conducerea UDTR s-au înscris: Fedbi Osman pentru funcția de președinte, Iusein Gemal pentru cea de prim-vicepreședinte, Ervin Ibraim și Geaner Memet pentru cea de secretar general. Alegerile au avut loc prin vot secret. După numărarea voturilor valabil exprimate, Fedbi Osman a fost ales în funcția de președinte cu un număr de 93 de voturi.

Fedbi Osman este de profesie inginer, deţine funcţia de preşedinte al UDTR din anul 2004, iar în perioada 1996-2000 a fost deputat în Parlamentul României unde i-a reprezentat pe etnicii turci. Atât în calitate de deputat, cât şi de lider al etnicilor turci, Fedbi Osman şi-a dedicat întreaga activitate promovării şi păstrării valorilor identitare ale comunităţii turce.

Iusein Gemal va deține în continuare funcția de prim-vicepreședinte după ce a obținut 84 de voturi și Ervin Ibraim cu 63 de voturi va ocupa funcția de secretar general. Contracandidatul său, Memet Geaner a obţinut 22 de voturi în timp ce 8 au fost anulate. Comisia de cenzori aleasă în urma procesului electoral va fi formată din: Accoium Durie, Abdula Ridvan și Amet Belcîz.

Comisia de numărare și validare a voturilor a fost constituită din: Vildan Bormambet, Leman Talib, Meric Abduraman, Sevim Rustem și Musa Caidar. La eveniment au participat în calitate de invitați, Levent Accoium, secretar general adj. la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și Șenol Ali, funcționar public.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voi, turcii, propun sa-l numiti pe viata pe acest Osman Fedbi. Ce rost are sa mai pierdeti timpul si sa faceti alegeri cand iese mereu el?
1
5
Dl. OSMAN FEDBI, a lucrat ani buni la Centrala Nuclearo-Electrica din Cernavoda...un om deosebit...de-o simpatie si-o noblete rar intalnita...cu mult caracter ,conduita ireprosabila...bun coleg...merita cu adevarat misiunea ce i s-a incredintat...succes dle.ing. OSMAN FEDBI..
8
0
rectific - osman fedbi nu este inginer ci un amarat de subinginer de irigatii facut la constanta cu ajutorul milei profesorilor !
2
15

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510