REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Ovanesian: Avem maghernițe ilegale cu care unii au făcut profit. Protectori... nume grele din primărie

Ovanesian: Avem maghernițe ilegale cu care unii au făcut profit. Protectori... nume grele din primărie

Mirela PASCAL 9 aprilie 2023 | 00:00 9736

Felicia Ovanesian, proaspăt demisioanară din primăria Constanța, a revenit cu o postare în spațiul public, aruncând săgeți subtile către administrație, dar lăudând, în același timp, Poliția Locală.
Ovanesian: Avem maghernite ilegale cu care unii au facut profit. Protectori... nume grele din primarie
Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală Poliția Locală, continuă acțiunea de desființare pe cale administrativă a construcțiilor ilegale realizate pe domeniul public/privat al municipiului Constanța.
Pe 5 aprilie a fost demarată procedura de desființare pe cale administrativă a construcției executate fără autorizație de construire pe domeniul privat al municipiului, strada Ion Rațiu 1D(în spatele Universității Spiru Haret). Spațiul ce fusese ocupat abuziv va fi redat comunității.
Ovanesian: Avem maghernite ilegale cu care unii au facut profit. Protectori... nume grele din primarie
 
După finalizarea lucrărilor de desființare, administratorul drumului public, SC Confort Urban, va amenaja o parcare care va deservi nevoilor locuitorilor din zonă. În urma postării, Felicia Ovanesian a ținut să facă o postare publică, prin intermediul căreia ne asigură că Poliția Locală chiar își face treaba, dar aruncă și câteva săgeți subtile către administrația locală.
Ovanesian: Avem maghernite ilegale cu care unii au facut profit. Protectori... nume grele din primarie
 
După ce terminați cu “maghernițele” ne apucăm și de blocuri? Alea cu câteva etaje construite fără autorizație…. Sau cele cu autorizații deja anulate de instanțe…. 5 etaje, 8 etaje… Profit de ocazie pentru a multumi Poliției Locale pentru suportul necondiționat în deslușirea ițelor (i)legalității “magherniței” desființate. Ne-a luat un an și 1/2 sa le deslușim. Le mulțumesc că nu au abandonat proiectul după ce am ales să părăsesc primăria…. Asigur pe toată lumea ca Politia Locală chiar își da silință sa facă lucruri bune pentru Constanta. Din păcate, sunt putini. Revenind la maghernița, a stat cel puțin 30 de ani pe terenul municipalității fără ca cineva să se întrebe ce caută acolo… făcea parte din peisaj, nimeni nu se mai întreba ce caută acolo! Pe lângă parcare, rugați sa planteze și niște arbori! Fac bine la sănătate, chiar dacă nu aduc voturi! Mai sunt situații de maghernițe ilegale cu care unii au făcut zeci de ani profit pe spinarea cetățenilor. Nici nu va trece prin cap. Și protectori ai acestor situații, nume grele din primărie”, spune Ovanesian.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar și Doraly este tot o magherniță! O fi legal construit dar are aspect de hala de depozit, pe o șosea ce duce spre toate stațiunilor Constanței. Marvinex, măcar este ascuns nu se vede în toată splendoarea lui. Însă, Doraly, face de râs mall'urile. Și de ce și pt cine? Pt țiganii romanizați cu bulendre expirate la preț de ,,HAUR" Și te mai și tepuiesc, că niciodată nu au prețurile afișate iar taxe la stat nici atât. Că nu le merge casa de marcat, sau au terminat hârtia sau sau. Cine apară aceste depozite urate cu spume și care vând în defavoarea statului și a clientului ...
1
0
Presa noastră cea vitează, Are-n viaţă mare rost: Este “câinele de pază”, Care latră…contra cost…
2
0
Ce nu înțelegeți? Sunt vrăjeli! Ovanesian este si va fi in continuare cea care conduce din umbră!
2
1
vai si amar de primarie.....la politie dar si in alte servicii sunt oameni care nu stiu sa scrie corect.....cum au luat astia examenele......pe pile si relatii desigur.......
1
0
PANA ACUM ATI DORMIT
6
0
Urata fizic, urata ca si caracter, urata dpdv moral. Il pupa in dos pe Chitac si dicta ce trece si ce nu trece in primarie. Cand Chitac a realizat ca nu va mai prinde al 2-lea mandat sub administratia Ovanesian care punea bete-n roate la orice, si s-a descotorosit de rau, Ovanesian a inceput sa critice. Este abia inceputul. Nu se va lasa pana nu duce amiralul la fund.
14
1
Mulți iți-biți au poluat orasul cu dughene construite pe domeniul public fără autorozatie ...Foarte bine că se lucrează la destuparea și aerisirea orașului
8
1
Shut the fuck up you armeinian bitch
8
1
De ce nu ave a curaj sa vb atunci cand era acolo , nu a facut decat sa distruga, sa lase oameni pe drumuri , mai bine ar tacea
10
2
Politia Locala nu vede drumul abuziv de 1 km construit de SC Tomis Plus SRL in spate la Complexul VIVO ? Acest drum a insalubrizat toata zona prin deseurile si molozul aruncate in stanga si indreapta. Acest drum serveste tot pentru construirea blocurilor, cu toate ca exista pentru circulatie bd. Aurel Vlaicu in zona. Pe cine protejeaza Politia Locala ?
8
0
Criticati pe Ovanesian, dar dintre toate mandatele din 1989 pana azi, cam asta e singurul mandat in care se respecta legea. Ca se misca greu, de acord. Dar astea sunt instrumentele legale. Macar ceva se misca. Sa nu ne amintim de Mihaes, Mazare, Fagadau.
20
13
Nu iti este rusine ...gasesti 2 subiecte de c***t ca distragi atentia oamenilor de la cat rau ai putut crea in Constanta. Am acte depuse la primarie de 2 ani fara raspuns ... ai blocat tot ce se putea ca sa iti fie tie bine si postezi acum stire de 3 garaje fara autorizatie ... BHA NU ITI ESTE RUSINE ??? FRICA ??? O nemernica care sper sa fie judecata si arestata !!!! Ai distrus vieti , afaceri , vise si vibsa ne spui de 3 garaje demolate ! Cat tupeu sa ai mha ?
24
8
Am inceput verificarile(vezi maghernita demolata) si mi-am facut treaba pana am ajuns la alte maghernite ce implica nume grele. Atunci mi s-a spus s-o las mai usor. Atunci mi-am prezentat demisia. Eu am venit sa ajut orasul nu anumiti cetateni.
19
10
30 de ani a stat acea maghernita pe proprietatea primariei si nimeni n-a observat. Va dati seama cate or mai fi? Se vede ca toata aceasta treaba e de pe vremea lui Mazare + Fagadau, PSD-isti imputiti care au nenorocit partidul. Ma bucur ca este Chitac primar. Vrem nu vrem, omul asta chiar face treaba.
20
24
ai inviat? azi este pastele catolic.
9
7
Madam Ovanesian a reprezentat o firma mentionata mai jos,intr-un alt comentariu,impotriva Primariei Constanta.Pai vrei sa fi si cu ...unde nu intra soarele si cu sufletul in Rai? Iar despre Politia Locala,lasa-ne,mai zilele trecute am apelat la ei si raspunsul venit a fost de toata Jena!
28
4
Dacă ajungi sa lauzi poliția locala , toți Analfabeții adunați la un loc. Ca or fi o mânâ de oameni și pe acolo care merita enumerați, Ok, fa o punctual. Instituția colcăie a prostie și corupție
48
1
Doamna Ovanesian,trebuia să faceți,să spuneți ce trebuia cât erați în funcție. După război...
51
2
Sa ne explice madam ex city, cum e cu firma Horest Lido Mar, pe care a reprezentat-o in instanta si a castigat, iar acum Primaria este obligata sa ii vanda suprafete insemnate de teren in Mamaia, iar firma Ova si Toxi sa primeasca cheltuieli de judecata de la Primarie. Cum e asta? Pai esti impotriva vanzarilor de teren sau ajuti sa se vanda??? Ce tupeu ai!
45
3
asta stie toata lumea, vrei sa faci ceva ia o hartie si scrie cu nume, prenume si semneaza
33
0
Ajungi sa votezi mizeria aia de USR. Lucrezi putin ca bugetar nu faci fata ca tu de fapt esti un sifon nepregatit care vrea sa faca bani si sa aiba putere. Se prind colegii ca esti doar o coaja si te da seful afara. Ce faci tu? Incepi sa arunci cu mizerii ca sa creada lumea ca esti cinstita si d aia n ai avut loc acolo. Nu esti cinstita. Esti frustrata. Si total nepregatita sa lucrezi in primarie. Ramai la statutul tau de avocacat care prosteste clientii. La prosteala esti buna. Stii doar sa vinzi iluzii. Sictir!
50
13
Am incredere ca la cat de implicata a fost D-na Ovanesian, va reveni intr-un fel sau altul ...
13
38
De ce n ai zis astea mai cu ani în urmă?După ce ai luat viteză de la primarie,te ai făcut cetățean corect?Mai să fie.
70
4

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677