REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Ovanesian, făcută KO de un „admirator“: Nici usturoi n-ați mâncat, nici gura nu vă miroase!

Ovanesian, făcută KO de un „admirator“: Nici usturoi n-ați mâncat, nici gura nu vă miroase!

Mirela PASCAL 4 iulie 2023 | 00:00 4111

Felicia Ovanesian continuă să se dezbrace de caracter și să arunce săgeți către cel care a ajutat-o să mănânce o pâine mai bine de doi ani. Ieșirile publice și postările negative la adresa primăriei și, mai ales, la adresa fostului ei șef, sunt taxate inclusiv de prietenii ei virtuali. „Nici usturoi nu ați mânat, nici gura nu vă miroase”, a fost replica unui constănțean, după ce Ovanesian a postat o fotografie cu Chițac, în dreptul căreia a comentat „Primar cu mâinile în sân“.

Ovanesian, facuta KO de un „admirator“: Nici usturoi n-ati mancat, nici gura nu va miroase!

 

Nu trece o zi fără ca Felicia Ovanesian să se dea în stambă! Preocupată, în continuare, de activitatea întreprinsă de foștii ei colegi din primărie, Ovanesian, bunul samaritean, ne arată cum funcționează, în realitate, lucrurile în Primăria Constanța. De parcă, totul a fost roz pe vremea când activa la dreapta primarului, iar după plecarea ei totul s-a făcut praf.


Ovanesian, facuta KO de un „admirator“: Nici usturoi n-ati mancat, nici gura nu va miroase!

Este evident că fostul city manager este marcat de... regrete, ca să nu spunem frustrări, pe care le revarsă prin postări de doi lei, care nu-i fac cinste... Prietenii ei virtuali i-au observat ”descărcările”, iar unii care cred că nu tot ce zboară se mănâncă, și-au dat seama imediat de jocul pe care-l face și nu au ezitat să o taxeze. Și cum Ovanesian nu iubește deloc critica, i-a răspuns în stilu-i caracteristic.

Ovanesian, facuta KO de un „admirator“: Nici usturoi n-ati mancat, nici gura nu va miroase!

Cât timp ați fost în echipă/împreună 2,5 ani, au fost toate bune si frumoase, cu toate că și atunci lumea vă înjura, pe bună dreptate. Mai nou, v-ați rupt de context și îl 'înjurați' pe primar, ca și cum: nici usturoi n-ați mâncat, nici gura nu vă miroase! E frumos! Sau e 'directivă' PNL să vă faceți... pârtie pentru vara următoare, că (poate) lumea uită si de avocat ca arhitect șef și de distrugerea orașului, împreună cu respectivul!? Așa să ne ferească/ajute Dumnezeu!”, i-a scris un constănțean, după ce Ovanesian a postat o fotografie cu Chițac, în dreptul căreia a comentat „Primar cu mâinile în sân“. Ovanesian a reacționat în stilul cu care ne-a obișnuit. „Puteți să vă apucați de scris! Succes garantat la așa imaginație! În caz că nu ați aflat încă, nu prea are cine să îmi dea directive. Partidele mai puțin decât oricine. În rest, n-am înțeles nimic… Nu vreți dumneavoastră să renunțați la mesajele cifrate și spuneți direct ce aveți de spus?”. ”Ce am scris e destul de clar. Mai mult nu-și are rostul. Păcat că ne ascundem după deget! ( ne facem că nu înțelegem). Politica este, se pare, pe jumătate minciună. (Ați) activați în ambele părți!?”, i-a răspuns internautul. „Sunteți așa, ca o icoană!", a fost replica altui internaut. 

Că este doar un joc politic sau nu, este clar că nici constănțenii nu mai înghit găluștele pe care Ovanesian ni le servește zilnic!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
au facut cwrvele rreplica lui chitchit & feliciu...acu vreo 2-3ani!!!!!!
4
2
Esti un gay esti un gay ESTI MARO LA KYLOTEI
1
1
Mama ce mecla de poponaut are bulanul ăsta, e chiar femelă?? Un ghei urat
7
4
Sa ma f*t in gura admiratorului.femeia asta a fost tinut a in functi pepost de marioneta alui chitac.chitac din umbra a gestionat tot.femia aceasta nu a avut nicun rol decata cela de maroneta pauapua alui chitc.idiotul sa gaseasca un tap ispasitor da afar pe banda rulanta pe toti cei care il deranjeaza ina faceri.cat de p***t sa fi sa nu intelegi jocurile meschine ale spagaarului de la IMc.de ce c***t nu afostancetat la sesizarile cu privire la spagile pe care le lua in faculate.a cotizat.Nu trebuia sa fie primar se stia cat de corupt era.Cine l-a promovat si ales? Constantenii nu l-au ales.L-au ales altii.sa-l umfle toti.adica sa-l pupe in c*r cei care l-au ales si promovat sa fie ales.A distrus orasul.Si a vandut la fel sau mai mult terenurile din Constanta.A furat mai mult la valoarea banilor de azi contractele incheiate cu toti infractorii penali,constructii,hidroizolatii.In ce tara din Ue primarii aduc detinutii in cartiere sa faca curat sa stranga frunzele.Atat de incapabil?
3
7
Băi p****l , măi slăbuțoooo, ți-a luat osănza mințile ! Păi tutoooo, chiar crezi că Ovesian nu putea manca o felie , două de paine fără idiotul de Chițac. Prin oraș se stie că a fost cam invers, Vergelușul tău a fost sluga si pupincuristul madamei. Ovanesian, clar , are multe păcate , a distrus multe afaceri , destine pt care , fiindcă EL e sus și vede. Dar tu , vierme libidinos care pt o strachină cu lături, ai uitat cum așteptai să te bage' n seamă dna avocat ? Tutoooo!
5
3
Tipa asta cat a lucrat in primarie ii privea de sus pe cei care o criticau,ceva de genul"criticati din frustrarea care este in voi pentru ca nu sunteti ca mine mai acriturilor",ei uite ca acum ai ramas si tu pe afara Felicia si inloc sa te apuci de treaba,caci admiratori tai spun ca esti un avocat de succes,tu te folosesti de cunostintele pe care le ai pentru ca ai lucrat in sistem si critici si tu ceace cand erai tu acolo aparai;dar nu-i nimic tzineo tot asha ca sa vada tozi Constantzeni cuibul de viespi care ishi are sediul in primaria Constantza si din care tu ai fost data afara,daca plecai de buna voie pentru ca numai puteai sa suporti ce este in primarie dupa maxim un an de activitate,da erai credibila,asha apari in fatza lumi ca un tip care plange dupa locul caldutz pe care l-a avut odata.
6
2
Toți al injură pe Chițac cu mwie cu kakao , daca vrei să scrii identic ce zic ei de Chițac dar in schimb să pui Mazăre , nu ați accepă replica mesajul. Ziar spurcat care ține cu şleahta lui GayBean mazăre care a infectat oraşul cu poponari c***e pesti şi căpățani de porc indiene , ca sa numai mai zicem cum arată oraşul dupa mazăre
6
2
orasul a intrat pe miinile unor terchea-berchea si asta se vede in aspec-tul deplorabil. sint oameni fara bun simt, fara rusinea de a iesi din casa si a da ochii cu lumea. asta este nivelul lor educational, pina la genunchiul broastei.daca activitatile de gospodarire, infrumusetare le-au inlocuit prin degradarea orasului, ce sa mai spunem.mazare a schilodit arhitectura orasului prin autorizatiile date, astia se straduiesc sa-l termine. nici o investitie, care sa arate ca si in cta sint oameni pregatiti in anumite domenii, ca la cluj, timisoara, oradea, iasi, etc.rusine constanteni, mai votati-i odata!
16
2
Multa mwe cu kkt chitac si tuturor sustinatorilor sai
12
8
Dna are acum timp de pian,butoneza în lipsa unor jocuri descărcate pe telefon. Face parte din cel mai bun ex...politisti locali au ridicat o mașină dintr-o parcare,omologata pentru persoane cu dizabilități plus amenda. Ce amintiri și cum era complice la bătaia de joc... si a orașului,nimic bun nu a rămas de pus în ramă.
12
0
Armenii (kardaşians adică prietenoşi in turceşte) Armânii şi Indienii . In India cand faci piața la condimente , trebuie să specifici ca nu vrei sa omori pe cineva.Cei mai mari hoți şi zgârciți oameni de pe planetă s-au adunat la KaraDeniz(blacksea)(mareaneagră)
14
2
Mie scărbă de rasele astea de neam chior de Armâni , armeni şi indieni . Ãştia au ajuns să dirijeze destinele. Sa se cace mireasa lui vanghele la voi in pat
17
3
Pt o shaorma îl pup în kur pe Moș Teacă de face bătături
7
3
Chițacule, râzi tu da' nu e râsul tău. Ovanesian n-a avut nici un interes ca lucrurile să nu meargă bine în oraș. E constănțeancă get beget. N-a venit în primărie să se capatuiască. Era și înainte o persoana instarită. E un avocat de succes care a câștigat procese pe bandă rulantă. Așa că lăsați-o mai ușor cu denigrarea că nu ține.
15
13
A uitat cand isi batea joc de cetateni si le raspundea de parca era sefa tuturor. Din cauza ei nu s-a miscat nimic timp de 2 ani! Daca are 5 lingai pe fbk, crede ca va fi primarita, ahahahaha, p******a creatura!
17
4
A intrat si purceaua in galceava dintre chitcan si travestit. o fi rost de o friptura moaca?
17
2
Ca e frustata, e o realitate. Dar zace de mult in starea asta, ea nu a fost capabila sa promoveze examenul de treapta a doua la Lic. Ovidius !
15
2
Vrea sa îl facă KO pe chitac ! Râdeți voi dar are tolba plină împotriva lu DL PRIMAR in PRECAMPANIE LE FACE PUBLICE FELICIA ESTE O RĂZBUNĂTOARE , NU UITA NUU IARTĂ …TE FACE ÎNCET LENT ȘI CU TALENT DACĂ STAI CU MÂINILE IN SÂN …
17
7

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016