REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
28° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ovidiu Ioanițoaia susține că Edi Iordănescu va pleca de la echipa națională

Ovidiu Ioanițoaia susține că Edi Iordănescu va pleca de la echipa națională

A.F. 3 iulie 2024 | 00:00 144

Gazetarul Ovidiu Ioanițoaia, prezent în Germania alături de echipa națională, susține că selecționerul Edi Iordănescu nu va semna prelungirea contractului cu Federația Română de Fotbal și va pleca de la echipa națională.
„Cred că Edi Iordănescu va pleca. Nu s-a grăbit să semneze fiindcă a avut încredere în echipă și a așteptat rezultatele de la Europene, ca să negocieze din alte condiții.

Ovidiu Ioanitoaia sustine ca Edi Iordanescu va pleca de la echipa nationalaEdi Iordănescu

Și-a atins scopul, așa că are altă cotă ca antrenor și cred eu că va negocia altfel eventualele propuneri. Înțeleg că sunt probleme și de salariu, nu atât al lui, cât al staffului său. El a adus vreo 12 milioane de euro la FRF, dacă nu mai mult. Nu mă substitui lui Burleanu, dar poate face o ofertă, însă nu cred că Edi va continua”, a spus Ovidiu Ioanițoaia, conform GSP.

Iordănescu: Am nevoie de odihnă. Vom discuta ulterior

Selecţionerul Edward Iordănescu, al cărui contract expiră în această lună, a declarat, marţi seară, că are nevoie de odihnă şi urmează să discute cu conducerea federaţiei despre o eventuală prelungire a înţelegerii. Iordănescu a afirmat că ultimii doi ani şi jumătate au fost foarte grei şi crede că familia sa nevoie de el mai mult ca echipa naţională.

"Sunt mândru de tot ce s-a realizat aici, cred că totul poate continua să crească, Am nevoie de odihnă, apoi va fi o discuţie cu conducerea FRF şi preşedintele, dar şi cu familia mea. Nu ştiu ce va fi. Acum cred că familia mea are nevoie de mine mai mult ca echipa naţională. Au fost doi ani jumătate grei, cu atacuri în unele momente, cu lipsă de încredere, vom vedea ce vom decide", a declarat Iordănescu la Pro Arena.

Numit selecţioner în ianuarie 2022, Edi Iordănescu are contract până la finalul Campionatului European din Germania.

Reprezentativa tricoloră, “Generaţia de Suflet” a fotbalului românesc, s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Ţările de Jos, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

Selecționerul Edi Iordănescu rămâne fără contract, după Euro 2024, iar înaintea turneului a spus că va discuta viitorul său doar după turneul final, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510