REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
23.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Ovidiu Lipan Ţăndărică se căsătorește la 70 de ani. Cine e viitoarea sa soție

Ovidiu Lipan Ţăndărică se căsătorește la 70 de ani. Cine e viitoarea sa soție

A.F. 30 noiembrie 2023 | 00:00 470

La 70 de ani, Ovidiu Lipan Țăndărică este pregătit să se căsătorească cu femeia cu care are o relație de 20 de ani. Cu toate acestea, el nu a dat prea multe detalii despre ziua cea mare.

Ovidiu Lipan tandarica se casatoreste la 70 de ani. Cine e viitoarea sa sotieOvidiu Lipan Țăndărică

Deși fost întotdeauna o persoană discretă, fostul baterist al legendarei trupe Phoenix a făcut dezvăluiri despre viața personală. Potrivit declarațiilor sale, artistul și iubita sa și-au planificat deja nunta.

„E o femeie discretă. Ea îmi oferă și un echilibru. Iubirea de suflet, care a trecut de iubirea de sex, de iubirea de inimă, care durează, cât durează. Cea de suflet este veșnică. Este ca și cum ți-ai găsit perechea în lumea aceasta. Ții la el (partener n.r.) și îl iubești altfel. Acolo este miracolul unei întâlniri. Asta este o chestie foarte sensibilă și o facem cât de repede posibil. Ne-am hotărât. Totul este pus deja…”, a dezvăluit Ovidiu Lipan Țăndărică în cadrul emisiunii EGO Life, potrivit ego.ro.

Ovidiu Lipan tandarica se casatoreste la 70 de ani. Cine e viitoarea sa sotieOvidiu Lipan Țăndărică şi viitoarea soţie

Într-un interviu oferit în urmă cu doi ani, Ovidiu Lipan Țăndărică a dezvăluit cum și-a întâlnit iubita. Faimosul baterist și partenera sa, care este avocată, s-au cunoscut la Muzeul Țăranului Român.

„Ne-am cunoscut în urmă cu aproape 18 ani, la Muzeul Ţăranului Român. Ea venise pentru mărţişoare, iar eu eram acolo. Când am văzut-o cât e de frumoasă, n-am lăsat-o să meargă mai departe. E o persoană absolut deosebită, un om cald şi prietenos. Da, putem spune că relaţia noastră a ajuns la majorat. Avem aproape 18 ani de când suntem împreună. Am o singură femeie pe care o apreciez şi căreia îi sunt statornic. Îi place muzica clasică, e o femeie cultă, a studiat la Paris, cunoaşte câteva limbi străine. Dragostea noastră e foarte puternică. Avem o legătură de suflet specială, mai importantă decât dragostea fizică”, spunea Ovidiu Lipan Țăndărică, pentru Click, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513