REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.6° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
27.6° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Pacientă cu probleme la o ureche, trimisă de un medic de la UPU la oftalmologie

Pacientă cu probleme la o ureche, trimisă de un medic de la UPU la oftalmologie

A.F. 23 august 2023 | 00:00 1228

O femeie din Satu Mare a fost trimisă de un doctor din cadrul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare, la secția de oftalmologie după ce aceasta a spus că i-a rămas o bucată de vată în ureche de la un bețișor.

Pacienta cu probleme la o ureche, trimisa de un medic de la UPU la oftalmologie

„Fac baie, mă curăț în urechi și îmi rămâne vată de la bețișor în ureche. Merg ca tot omul la urgențe, stau două ore și primesc un bilet de trimitere indescifrabil, către alt spital. Merg la celălalt spital, mă prezint la portar și îmi spune să mă duc la Oftalmologie. Explic că eu am cu urechea, nu cu ochiul", a spus ea.

Aceasta s-a întors la spital pentru a lămuri situația, însă doctorul ar fi avut o reacție neașteptată.

"Merg înapoi la Spitalul Județean și îi întreb: Nu vă supărați, va bateți joc de mine? Doamna de la Triaj, super drăguță, merge înăuntru și îi spune doctorului că a greșit și mă trimite în sala de așteptare. Eu, căpoasă din fire, stau acolo și îl aud: ”să stea acolo, că la mine nu mai vine”, a povestit femeia, într-o postare pe Facebook, scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au salarii exagerat de mari pentru pregatirea lor si sunt de o mare nesimtire ,moare lumea in spital nici nu te baga in seama daca nu cotizezi. Impozitul de 45 % din salariu sunt bani dati degeaba la statul mafiot.
1
0
Am mai spus si o repet,daca mergeti la spital mergeti pregatitzi ma"adica cu bani de spaga"caci altfel va lasa astia sa muritzi ca in cazul gravidei de la Botoshani,nu va luati dupa legea care spune ca darea si primirea de foloase necuvenite se pedepseste cu inchisoarea caci spitalele din Romania chiar si cele platite din bugetul local sau central au legile lor,nu ii intereseaza pe medici de ce spune legea pentru ca in spital ei sunt legea,nu totzi ci cam 98% dintre ei.
2
0
Medici care se uită după lovele nu au timp de pacienții fără bani Mafia și corupția e peste tot in tară in toate domeniile de activitate
8
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513