REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Pacienta doctoriței stomatolog de la Brăila face dezvăluiri șocante: a stat 25 de minute în fața cabinetului după crimă

Pacienta doctoriței stomatolog de la Brăila face dezvăluiri șocante: a stat 25 de minute în fața cabinetului după crimă

Victor ROTARU 26 iulie 2024 | 08:20 1656

Dezvăluiri cutremurătoare în cazul crimei din Brăila. O pacientă care a ajuns la cabinetul stomatologic, după ce Marina Gavril a fost ucisă, spune că a așteptat 25 de minute la locul tragediei și a încercat ușa de mai multe ori. Într-un final, a renunțat și a plecat acasă fără să bănuiască faptul că medicul zace fără viață acolo. Între timp, oamenii legii au descins acasă la ucigaș și la familia acestuia. Mascații au ridicat un briceag despre care se presupune că ar fi arma crimei. Avocatul individului a dezvăluit, însă, că suspectul neagă crima si susține că nu el este în imaginile surprinse de camerele de supraveghere. 

Pacienta doctoritei stomatolog de la Braila face dezvaluiri socante: a stat 25 de minute in fata cabinetului dupa crimaMarina Gavril

Pacienta dentistei avea o programare la cabinetul stomatologic la ora 17.00, însă a ajuns acolo cu 10 minute mai devreme, după cum chiar ea a povestit. Femeia spune că a încercat să ia legătura cu Marina Gavril, însă nu a reușit. Ea a dezvăluit că ușa cabinetului era încuiată și telefonul doctoriței era închis.

Pacienta Marinei Gavril a mai mărturisit că a încercat să privească pe geamul cabinetului, însă nu a reușit să vadă nimic pentru că draperiile erau trase. După 25 de minute petrecute în fața cabinetului stomatologic, femeia a plecat acasă fără să bănuiască că Marina Gavril zăcea fără suflare într-o baltă de sânge.

Între timp, au avut loc descinderi de amploare acasă la principalul suspect în cazul crimei din Brăila și la părinții acestuia. Mascații au ridicat un briceag care se presupune că ar fi arma crimei. Însă avocatul suspectului spune că ar aparține tatălui său.

Potrivit anchetatorilor, individul a fost surprins de mai multe camere de supraveghere din oraş. A schimbat mai multe mijloace de transport în comun până la cabinetul stomatologic şi şi-a pus alte haine pe parcurs. Chiar și așa, suspectul spune că nu el e în imagini.

Crima a durat doar 33 de secunde și a avut loc în camera de sterilizare, mai arată date din anchetă. Potrivit anchetatorilor, în telefonul dispărut din cabinet s-ar afla mesaje de amenințare primite de doctoriță iar în agendă pacienți care ar putea deveni martori în dosar, potrivit realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436