REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Dum., 11 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6818
23.3° Constanța Duminică, 11 August 2024 Anul XX Nr. 6818
 

PĂGUBIȚII Sabinei NEDELCU se UNESC și-i fac PLÂNGERE PENALĂ!

PĂGUBIȚII Sabinei NEDELCU se UNESC și-i fac PLÂNGERE PENALĂ!

Replica API 14 august 2021 | 00:38 5224

Zeci de țepe a dat Sabina Nedelcu, prin firma sa de turism, Princess Active Company, în decursul ultimelor luni. Promitea vacanțe de vis, lua banii și dispărea. Păgubiți, câteva zeci, vor să se unească și să-i facă plângere penală pentru înșelăciune. Între timp, aceștia câștigă pe bandă rulantă acțiunile intentate împotriva societății, în instanță, aceasta fiind obligată să returneze sumele de bani primite. Deciziile nu sunt definitive, dar sunt executorii.

”Am fost păcăliți de această firmă, nu mai sunt de găsit, nu răspund la telefon”, ”Sunt unul dintre clienții înșelați de această companie! Am plătit avans în suma de 500 euro pentru un sejur în Spania, a venit starea de urgență și sejurul nu a avut loc, zborul a fost anulat, iar hotelul închis și nu am mai primit niciun euro de la ei! M-au dus cu vorba și nici pana astăzi nu am primit nimic...Evitați această agenție!”, ” Aștept de 11 luni să-mi înapoieze banii pentru o vacanță. Inventează tot felul de minciuni, nu răspund la e-mail sau telefon”, ”Să ofere explicațiile necesare organelor de stat competente cu privire la speța mea, ca de răspuns la telefon ( cel afișat pe pagina web) este închis iar la email, doar când se dorește sau au dânșii cheful necesar”, ”Noi aveam vacanta plătită pentru 4 Iunie 2021. Din păcate agenția nu mai are telefoane active”, sunt doar câteva dintre declarațiile păgubiților.

Unii dintre ei au format un grup și anunță că-i vor face plângere penală Sabinei Nedelcu.

Clienții au plătit și 10.000 de lei pentru o vacanță ratată

Între timp, unii dintre ei au deschis acțiuni în instanță, pe civil, pentru recuperarea banilor. Și au câștigat, Princess Active Company fiind obligată să restituie banii încasați. Deciziile sunt executorii. ”Admite în parte cererea de emitere a unei ordonanțe de plată formulată de creditoarea M. M. în contradictoriu cu debitoarea Princess Active Company S.R.L.. Ordonă debitoarei să plătească creditoarei suma de 9.292 lei reprezentând debit principal, în termen de 30 zile de la data comunicării prezentei hotărâri. Obligă debitoarea să plătească creditoarei dobânda legală penalizatoare prevăzută de OG nr. 13/2011, calculată asupra sumei de 9.292 lei, de la data de 13.04.2020 până la data achitării integrale a debitului principal. Obligă debitoarea să plătească creditoarei suma de 803,08 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Respinge în rest capătul de cerere privind cheltuielile de judecată ca neîntemeiat. Executorie”, se arată în cea mai recentă decizie pronunțată de judecătorii constănțeni.

Printre păgubiți, sunt și persoane juridice, de care Sabina Nedelcu s-a lepădat. Printre societățile care au dat-o în judecată se numără: Gripen Environmental SRL, SC Aspire MBC SRL, NC Auto Repair SRL și SC Mater Anima SRL

Anul trecut, Sabina Nedelcu a avut vânzări de 161. 730 lei și datorii de 694. 449 lei.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da' nu plateste Livake Tit - tit? Ar merita fata la cat ia dat-o, nu?
1
0
Nu conteaza apartenenta politica mai lache,daca esti un hot prins trebuie sa dai bani furati inapoi plus amenda.
7
1
Mai bine o scoate-ti la produs si asa recuperati paguba si, poate si ceva peste. Na, daune morale.
5
0
Trageti un glont in cap si gata!!
8
1
daca era vreo userista, nu se aduna nimeni
4
8
ce sa pupi ma jos ca tot a peste miroase!!
2
1
Te pup golanca mea.te pup jos.asa cum te am invatat fa bani sa avem ce manca ca de footut ne footem noi. Cu drag al tau peste si profesor Tit Brailoiu
12
1
Cam asta e viitorul agentiilor de turism. Succes o meritati la ce tunuri ati dat.
19
0
Nu va mai place plaja din Cta, vreti sejur de 2000 ?? Luati de la Sabrina
15
6

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118