REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Palaz, ATAC DUR la adresa Primăriei Constanţa: ‘Peste 5 ani Cazinoul va fi în aceeaşi stare deplorabilă’

Palaz, ATAC DUR la adresa Primăriei Constanţa: ‘Peste 5 ani Cazinoul va fi în aceeaşi stare deplorabilă’

Replica API 21 februarie 2018 | 00:14 428

Claudiu Iorga Palaz

Subiectul Cazinoului din Constanța este unul intens. Președintele PMP Constanța, Claudiu Iorga Palaz, a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj cu un puternic impact. El consideră că peste 5 ani, clădirea istorică de la malul mării va fi în aceeași stare.

„Nu de alta, dar este CORECT si CINSTIT să nu uitam, Să punem în dreptul fiecăruia meritul cuvenit în SALVAREA de la vînzare al CAZINOULUI! Nu? asta daca tot completăm formulare fără soluții si finalizare! Mă doare sa o spun, dar peste 5 ANI, CAZINOUL va fi în aceeași stare: DEPLORABILĂ! .

La BUCUREȘTI, instituțiile sunt praf! Si vor bloca reabilitare în continuate! Si atunci întreb: PENTRU CE DRACULUI MAI COMPLETAM FORMULARE SI FACEM SONDAJE?! Cumva e un concurs cu Etichete de pe cutii cu premii în detergenți si eu nu stiu?! Boala lunga, moarte sigură!”, a scris Claudiu Palaz pe Facebook.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ATAC DUR PALAZ HAI K NE-AM DILIT CU TOTI.CIN II ACEST PALAZ UNTRASEIST POLITIC UN FOST PREFECT SUNBRU REALIZARI ZERO.AGATAT ASTAZI DE BANI DE LA BUGET.NU MAI ADUC VB CA ACEST INDIVID AVEA SI VISE DE PRIMAR.NOROC CONSTANTENI LAU TREZIT.MA INCEARCA ASA O STARE DE REGURGITIE DE NUMA NUMA
1
0
Prin statutul dobandit in veac, de super-monument, Cazinoul a devenit o problema prea complicata pentru a putea fi rezolvata doar local. Si prea ne-interesanta pentru Romania, in general. Pentru mine, cetatean, marea problema e mai intai calitatea vietii si mediului din oras. Sunt satul de gropi, incaltari murdare, tiganie galagioasa si incompetentza. Cat timp exista astea, poate fi Cazinoul nou noutz si super diamant. Degeaba. Primaria e depasita, iar Primaria e aleasa de noi si dintre noi. Nu vad cum se va intampla orice mai bine in urmatorii 25 de ani. Nu are cine face asta.
0
2
Ileano, esti o naiva daca te gandesti la capital politic...rad si pescarusii din vama de tine.
1
0
palaz este capra lui stroe.Acum fiindca fagadau nu este in relatie buna cu stroe,cel din urma il pune pe oaia asta de palaz sa-l atace pe primar.Oricum sa-i ia dracu pe toti trei
5
0
Esi toootal da total ne pregatit.Nu mai aducem vorba aici de blatul pe care l-ai facut cu PSD constanta.Si eu si eu is colonel daaa.
5
1
Palazu mic latra de pe margine ca sa nu uite lumea de el. Stie cineva cu ce se ocupa el, Palazu mic?!?
6
1
tu ce ai facut cat ai fost la conducere ?? l-ai ajutat pe Nedelcu aurelian sa termine casa si pe a ta din Tabla Butii si Grozesti ?? Hotule
8
1
Dl Palaz, de prin anul 2000 a ocupat functii inalte si foarte inalte in conducerea judetului.De ce n-a facut ceva? Si-a facut doar capital de imagine cu tema cazinoului ...si-atat.Acum...critica.Tipic pentru politicienii romani.Ar fi cazul ca dlui Palaz sa-i fie rusine.Sa taca si sa-si vada de afacerile personale, lucru pe care, de altfel, il face cu mare succes.
10
1
in cinci ani nu va mai exista
9
0
Gresit ! Peste cinci ani cazinoul din Constanta nu va mai exista ! Va fi o ruina gen colosseumul din Roma.
10
2
Iar ne incanta cu o declaratie machidonul analfabet. Pe scurt, el a zis: Beeeeeeeeee behehehehe meeeeee mehehehe beeeeeee beheeeeeee behhhhheeeee meeeeeeeee beeeeeehhhheeeee meeeeehhhheeeee beeeeeeeee.
10
1
Nu ataca dur este un tip respectos un pic orgolios doreste sa faca multe dar primaria este dezinteresata sa faca ceva cu orasul .
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510