REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Palestinienii „au dreptul la un stat“, consideră şeful diplomaţiei franceze

Palestinienii „au dreptul la un stat“, consideră şeful diplomaţiei franceze

A.F. 22 ianuarie 2024 | 00:00 287

Şeful diplomaţiei franceze Stéphane Séjourné a declarat că palestinienii "au dreptul la suveranitate şi la un stat", după ce premierul israelian şi-a reafirmat opoziţia faţă de "suveranitatea palestiniană" în Fâşia Gaza, transmite AFP.

Palestinienii „au dreptul la un stat“, considera seful diplomatiei francezeStéphane Séjourné

"Franţa va rămâne fidelă angajamentului său de a atinge acest obiectiv", a continuă Séjourné pe X (fostul Twitter).

Tweet-ul ministrului francez vine după declaraţiile prim-ministrului israelian Benjamin Netanyahu, care se opune suveranităţii palestiniene în Fâşia Gaza şi consideră că Israelul trebuie să păstreze "controlul securităţii teritoriului palestinian".

Israelul trebuie "să se asigure că Gaza nu mai reprezintă o ameninţare", iar această cerinţă "contrazice cererea de suveranitate palestiniană", a declarat vineri premierul Netanyahu într-o discuţie telefonică cu preşedintele american Joe Biden.

Statele Unite şi Europa pledează în favoarea unei soluţii cu două state, căreia i se opune guvernul israelian, angajat în războiul împotriva Hamas, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
alt idiot acest sef al diplomatiei, vai de ei, Franta e plina de arabi jegosi, nu muncesc, statul ii intretine de la a la z, ba mai fac si stricaciuni. Nu s au saturat de leprele astea? au umplut europa acesti cersetori, nu aduc nimic societatii, nu se integreaza, doar stau cu mana intinsa. Nu ne invatam odata minte?
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016