REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 3 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6871
16.3° Constanța Joi, 3 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6871
 

Până se vinde, hotelul Zodiac supraviețuiește din contractele cu statul!

Până se vinde, hotelul Zodiac supraviețuiește din contractele cu statul!

Mirela PASCAL 3 iunie 2024 | 00:00 6018

Cori Barbu, directoare de hotel, ajunsă lector la Universitatea Ovidius cu media de licență 6, trage tare să facă bani până scapă de hotelul pe care l-a scos la vânzare cu 5 milioane de euro. Până îl va cumpăra cineva, Barbu îl exploatează la maximum... sigur, cu sprijinul instituțiilor statului care îi vântură pe sub nas contracte grosolane. Nu știm cum, dar firma blondei de la Ovidius câștigă licitații cu municipalitatea, inclusiv cu Universitatea Ovidius, contracte de peste 10.000 de euro, pentru cazare și masă. Așa noroc...

Pana se vinde, hotelul Zodiac supravietuieste din contractele cu statul!

Corina Barbu este soția patronului de la Zodiac, Nicușor Barbu, și mama patronașului de la Imperial Events, care a dat țepe cu nunți unor cupluri din Constanța, cu doar câteva zile înainte de nuntă, aspect relatat de Replica pe larg, în edițiile trecute. Și tot Replica vă aducea în atenție faptul că Barbu este, pe lângă directoare de hotel, și mare lector la Universitatea Ovidius. Corina Barbu a absolvit Universitatea din Oradea, Facultatea de Științe Economice, domeniul Management, în anul 2000, unde a avut media generală a anilor de studii, atenție, de 6,64, iar media la examenul de licență a fost de 6,33.

Pana se vinde, hotelul Zodiac supravietuieste din contractele cu statul!

În paralel, se ocupă și de turism, fiind asociată la Atlantida Grama SRL, firmă în baza căreia funcționează Zodiac și unde Corina Barbu deține 30 % din acțiuni, restul de 70 % fiind controlat de soțul Nicușor Barbu.

Pana se vinde, hotelul Zodiac supravietuieste din contractele cu statul!

Blonda de la Ovidius, Corina Barbu, își vinde hotelul Zodiac, dar până atunci îl exploatează, pe bani, cu sprijinul statului!

Este același hotel pe care astăzi familia Barbu l-a scos la vânzare cu 5 milioane de euro, deși, în 2022, firma în baza căreia funcționează hotelul a avut cele mai mari vânzări din ultimii ani. Deocamdată, până va tranzacționa imobilul, Cori Barbu continuă afacerile cu statul, de unde obține contracte grosolane, pentru masă și cazare la hotel Oxford.

Pana se vinde, hotelul Zodiac supravietuieste din contractele cu statul!

Cel mai recent, din luna mai, este contractul cu Primăria Municipiului Constanța, unde blonda de la Ovidius s-a lipit de peste 10.000 de euro. A luat peste 1.000 de euro de la Ministerul Apărării, tot în luna mai, prin firma Atlantida Grama SRl, în baza căreia funcționează hotelul Oxford, în vederea asigurării produselor alimentare. Și tot în mai a mai încheiat cu Ministerul Apărării un contract de peste 26.000 de lei, tot pentru produse alimentare.

Pana se vinde, hotelul Zodiac supravietuieste din contractele cu statul! 

La începutul anului, Barbu a bifat un contract cu Spitalul Județean Constanța, în valoare de peste 100.000 lei, pentru servicii de cazare pentru un număr de trei persoane.

Și anul trecut a avut contracte cu statul, inclusiv cu Universitatea Ovidius!

Nici în 2023, firma lui Barbu nu a dus-o rău. Contractele cu statul au fost la loc de cinste, unele dintre ele au venit inclusiv de la Universitatea Ovidius Constanța, adică angajatorul lui Cori Barbu. A asigurat, de exemplu, în septembrie, masa pentru 15 persoane,

 

Pana se vinde, hotelul Zodiac supravietuieste din contractele cu statul!

Tot în ianuarie a mai semnat, tot cu Spitalul Județean, un contract de aproape 10.000 de lei, un contract pentru servicii de cazare pentru trei persoane - personalul IGAV (Piloți din cadrul Compartimentului SMURD).

Pana se vinde, hotelul Zodiac supravietuieste din contractele cu statul!
Ne întrebăm când are timp Cori Barbu să predea la Universitatea Ovidius și, în același timp, să se ocupe și de afaceri care, iată, pare că înfloresc de la o zi la alta!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta e pestele cu septarul THE la numere? blonda merge
7
2
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost. Este câinele de pază! Care latră.... Contra Cost!!!!!!
11
4
Diploma de BAC,aveți la Zodiac? Sunt interesat !
14
0
da, este reprezentativa ptr cta! in afara de jmenuit, sintem in stare de altceva? veniti fraierilor!
13
0
Bravo, Cori! Mor invidioșii de necaz!
10
14
La Zodiac ,mi am luat licență, la acest restaurant mi am luat masterul,tot aici am plagiat doctoratul,o vreau pe Cori Barbu , in rect -or ! Pute tare situația în tot orașul! Rusine sa va fie escrocilor !
24
2
Pentru prosperitatea jmekerilor
21
0
Dumneaei cine mai e? De la tiruri?
20
1

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515