REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.1° Constanța Sâm., 10 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6817
27.1° Constanța Sâmbătă, 10 August 2024 Anul XX Nr. 6817
 

Până unde poate duce NESIMȚIREA unui ȘOFER care se crede TARE că are BMW!

Până unde poate duce NESIMȚIREA unui ȘOFER care se crede TARE că are BMW!

Replica API 27 august 2021 | 13:11 3346

A blocat două autovehicule parcate, de supărare că acolo parchează el de obicei. Vorbim de șoferul unui BMW, care a decis să facă legea în zona Far, pe strada Dunării, în seara de miercuri, 25 august. De ce? Pentru că poate și pentru că locuiește în acel bloc, prin urmare a pus stăpânire și pe domeniul public. Precizăm că șoferul autovehiculului marca Opel Astra a încercat să iasă, însă locul rămas era la limită, astfel că acest lucru a fost imposibil.

Simțul proprietății este ieșit din comun, de multe ori, mai ales printre locuitorii din Constanța. Este înrădăcinată ideea că, dacă ai domiciliul acolo, automat devii proprietarul și a unui spațiu de pe domeniul public, mai ales în ceea ce privește parcările.

Pe modelul ”acolo parchez eu de obicei”, un șofer a decis să facă el regulile. Vorbim despre zona Far a municipiului Constanța, unde, de curând, pe străduțele dintre blocuri, Primăria a resistematizat tot ce înseamnă locuri de parcare. Acestea au fost bine delimitate și, momentan, sunt la liber. Până vor fi montate plăcuțele care anunță plata, moment în care se va aplica tariful conform zonei II. Cât despre locurile care sunt deja plătite de către riverani, acestea sunt semnalizate cu plăcuțe.

Însă, în cazul de față nu a fost vorba de așa ceva, vorbind aici de locuri ”la liber”. Totul s-a petrecut în seara de miercuri, 26 august, pe strada Dunării din zona Far, aproape de intersecția cu Caraiman. O persoană care și-a parcat autovehiculul pe unul din locurile libere din zonă s-a trezit că nu mai are cum să iasă.

Dacă acolo parchează de obicei, e locul lui…

”Am parcat în jurul prânzului, iar la ora 17.00 nu puteam să plec întrucât mașina îmi era blocată de un BMW. M-am uitat, poate a lăsat vreun număr de telefon, dar nu. Am stat vreo 20 de minute, întrebând în stânga și în dreapta dacă știe cineva a cui este mașina. La un moment dat, un domn a spus că este cineva din bloc.

M-a dirijat să pot ieși, dar nu s-a putut, întrucât spațiul era la limită. Atunci, domnul respectiv a mers și l-a chemat pe proprietarul mașinii care era parcată în stânga mea, care a venit și a eliberat spațiul. Astfel am putut ieși”, a spus șoferul în cauză.

A doua zi a parcat pe locul cu pricina pentru că… e al lui!

Menționăm că și oamenii din zonă se întrebau de ce o fi parcat așa.

”Am întrebat pe cei din bloc dacă acele locuri sunt plătite, mă gândeam că poate am omis eu ceva. Oamenii mi-au spus că nu și nici ei nu înțelegeau de a parcat așa. Plus că lăsasem oricum numărul de telefon în bord. A doua zi de dimineață, când am ajuns în zonă, am observat că acel BMW era parcat pe locul unde eram eu când m-a blocat. Prin urmare, sigur a fost supărat că i-am luat locul, chiar dacă nu e al lui”, a mai spus șoferul.

Precizăm că, în astfel de cazuri, se poate solicita ajutorul Poliției Locale Constanța.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai daca parcarile le dau Amiralul si Managerita pe pile. Oricum au distrus orasul. Cum e posibil sa dai la un bloc cu 30 de masini 15 parcari?! Nu e logic ca parchezi unde poti, ca diar nu iei masina in casa?! Poate amiralul si o duce pe vapor. Plecati mai repede din Primarie incompetentilor ca ati distrus orasul.
1
0
satu' are caini, dar sunt ocupati sa roada osu'
1
0
Pe strazile Constantei nu prea se mai vad cei din Politia locala. Noaptea nu te poti odihni din cauza derbedeilor care tulbura linistea. Dar de ce sa vorbim de noapte ca nici ziua nu vezi politist, nici in zonele de mare interes public. Sat fara caini.
4
1
Rupe oglinzile, baga ,,un pic" 2 sau 3 canistre de vopsea alba ....se lecuieste nesimtitul sa mai fie proprietar pe domeniul public ! Apoi, cand scoate scarba banu pentru masina, sa vezi ce-l ustura, si uite asa se educa omul !
2
3
trebuie amendat zdravan sa nu mai faca asa, oricum masina e veche
9
0
Nu este vorba de marca masini ci de legi,aici consililul local poate sa aprobe daca vrea niste amenizi de iti piere cheful sa mai fii smecher,dar daca nu e lege ce poti sa-i faci golanului?doar sa scrii in ziar si el sa fie criticat de postaci pe care apoi el ii face ofticati pt.ca nu au masina ca a lui.
10
1
Derbedeii astia se fac stapini pe domeniul public. Alo gfardienii se aude ca nu e singurul caz.
17
1
cred ca era vorba de o conducatoare auto. un sofer ar fi iesit de acolo dintr-o singura manevra. daca ar fi avut intentia sa o blocheze ar fi parcat la 30 de cm
9
29
Bembeu cocalar era bun de vreo 500-1000 lei amenda
33
1

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118