REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.9° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Pandemia nu a afectat băncile din România

Pandemia nu a afectat băncile din România

Replica API 27 martie 2022 | 16:08 613

Pandemia nu a afectat contractele de împrumuturi bancare. Fluxul cererilor nu a scăzul prea mult, iar singura diferență a fost că, oamenii au devenit mult mai sceptici. Principala problemă era grija asigurării traiului de zi cu zi, întrucât acestora le era teama de posibila pierdere a locului de muncă.

Odată cu virusul SARS-COV și cu starea de pandemie care a fost declarată în urmă cu doi ani, panica și stresul au devenit elemente normale în rândul românilor.

Gândul că ar putea rămâne fără locuri de muncă și fără un trai sigur pentru zilele ce urmează i-a făcut să devină sceptici în orice privință.

Reprezentanții unei societăți bancare din Constanța au declarat reporterilor Replica de Constanța că, de când a fost declarată starea de pandemie, clienți au tot existat, nu și-au pierdut mare parte din flux, în schimb, clienții noi au devenit foarte sceptici întrucât nu erau siguri pe venitul lor lunar.

Fluxul clienților nu a scăzut foarte mult, cereri am tot avut, diferența a fost că oamenii care nu ne-au fost clienți până la momentul respectiv erau foarte sceptici, le era teamă să nu-și piardă locul de muncă și să nu reușească să achite ratele. Clienții noștri vechi știau deja procedurile, așa că, nu au existat probleme. Mare parte din clienți sunt pensionari, cei tineri se gândesc de mai multe ori dacă să se încurce cu banca sau nu”, a declarat pentru reporterii Replica O.S., reprezentanta undei bănci naționale cu sucursală în Constanța.

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365