REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
26.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Panică în Km 4, după ce tencuiala unui bloc a căzut lângă mașini și copii!

Panică în Km 4, după ce tencuiala unui bloc a căzut lângă mașini și copii!

Replica API 3 aprilie 2022 | 00:16 1848

O parte din tencuiala blocului B1, situat pe strada Timonei, din Constanța s-a prăbușit, fiind la un pas de a avaria un autoturism și de a răni mai mulți copii ce treceau în acel moment prin zonă.

Zona Km 4 a devenit un pericol atât pentru pietoni, cât și pentru șoferi. Tencuiala de pe blocul B1 situat pe strada Timonei nr. 10 s-a prăbușit pe una dintre construcțiile aflate în apropierea blocului, și nu numai. Din cauza acesteia, un autoturism a fost la un pas de a fi avariat.

Proprietarii imobilelor din blocul cu pricina au declarat că s-au speriat când au auzit zgomotul produs și au precizat că s-au mai confruntat cu aceeași problemă și în anii precedenți.

S-a auzit o bubuitură și am ieșit aproape toți vecinii pe scara blocului. Bucăți din fațada blocului erau pe jos, bine că nu au avariat mașina uneia dintre vecine, care era parcată lângă bloc. Am mai avut aceeași problemă și acum câțiva ani. Din fericire, nici atunci nu a fost nimeni rănit”, a declarat un locatar al blocului.

Bucăți din tencuiala blocului au căzut și pe trotuar, fiind la un pas de a răni mai mulți elevi ce locuiau în zonă și se întorceau în acel moment de la școală.

Copiii s-au speriat în momentul impactului și au luat-o la fugă pe stradă.

Fata mea se afla împreună cu o parte din colegii ei care locuiesc în zonă. Copii se întorceau de la școală în momentul în care a căzut o parte din tencuiala blocului. Aceștia s-au speriat foarte tare și au luat-o la fugă pe stradă. Mă bucur că nu au pățit ceva.”, a spus mama unuia dintre copii.

Vecinii din zona blocului B1 dau vina pe proprietarii care nu s-au sesizat cu privire la faptul că structura blocului este una veche, iar crăpăturile din fațada blocului se pot observa cu ochiul liber.

Proprietarii se puteau sesiza pentru că era cât se poate de logic faptul că, mai devreme sau mai târziu, tencuiala poate ceda. Blocul are ani buni de când este construit. Ei își asumă că își lasă autoturismele parcate în zonă, dar problema este că mai trec și alte persoane prin fața acelui bloc. Ca el mai sunt multe altele în oraș..”, a declarat o vecină din zona cu pricina.

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si tragi apa
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768