REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.6° Constanța Dum., 21 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6797
24.6° Constanța Duminică, 21 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6797
 

Panică la Kremlin: Vladimir Putin ar fi făcut stop cardiac

Panică la Kremlin: Vladimir Putin ar fi făcut stop cardiac

A.F. 23 octombrie 2023 | 17:54 5462

Gărzile de la reședința lui Vladimir Putin au intrat în apartamentul liderului rus după ce au auzit un zgomot puternic înainte de a-l descoperi pe liderul rus, în vârstă de 71 de ani, „întins pe podea lângă pat”. Totuși, informația este sub rezerva declarațiilor unor surse anonime. Niciun canal oficial nu a anunțat nimic despre starea de sănătate a lui Putin.

Panica la Kremlin: Vladimir Putin ar fi facut stop cardiacVladimir Putin

Se pare că Vladimir Putin a suferit un „stop cardiac” în apartamentul său privat din Moscova duminică seara, anunță un canal Telegram.

Un canal Telegram despre care se crede că este condus de un fost insider al Kremlinului a raportat incidentul spunând că liderul rus a fost găsit de gardieni întins pe podea, cu „ochii dați peste cap”.

Medicii au fost chemați imediat și ulterior au pus și diagnosticul: stop cardiac.

Putin a fost apoi mutat într-o unitate medicală specială construită în apartament, unde a fost supus terapiei intensive, susține surse.

Canalul Telegram General SVR, condus de un fost general-locotenent rus, a declarat într-o postare: „Ofițerii de securitate ai președintelui rus Vladimir Putin, care erau de serviciu la reședință, au auzit o cădere venind din dormitorul președintelui.

Panica la Kremlin: Vladimir Putin ar fi facut stop cardiac

„Doi ofițeri de securitate au intrat imediat în dormitorul președintelui și l-au văzut pe Putin întins pe podea, lângă pat și o masă răsturnată cu mâncare și băutură”.

Canalul Generalul SVR a continuat: „Putin era arcuit și făcea convulsii, în timp ce zăcea pe podea, cu ochii dați peste cap”.

Mai târziu, medicii care au sosit la reședință ca să-l resusciteze au concluzionat că președintele era în stop cardiac”.

Atacul de cord raportat, care nu a fost încă confirmat independent, ar fi speriat serios cercul de apropiați al lui Putin.

Canalul Generalul SVR susține frecvent că Putin a folosit duble corporale care au fost schimbate cu liderul rus pentru evenimente publice și vizite în străinătate.

Zvonurile privind stopul cardiac vin în urma speculațiilor persistente cu privire la sănătatea lui Putin, pe fondul unei o afecțiuni medicale ascunsă mult timp, scrie express.co.uk, citat de realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Super tare articolul...nu cred ca e feikniuss. Eram sigur ca dupa ultimile iesiri ale lui Iohanescu,asta se va intampla...
0
0
Chiar daca crapa cel original mai sunt cel ptin doua sosii sa-i tina locul o perioada .
4
0
Presa internationala din Statele Unite a preluat deja breaking news-ul lansat de Replica Online
13
1
Hahahahahaha ce prosteala marca digi 24
10
2
Am intrat aici doar sa ma pis pe mormantul lui Putin . Seara faina tuturor ! Astept aceeasi veste si Biden.
17
7
Vladimire, nu ma face sa zambesc ca am buzele crapate..
17
1
Mai bine moare nevasta mea Hilde urata specie,sigur si mananca copiii nu doar ii f u t e
7
7
Iohanis a bombardat-o pe măta de-i dorești moartea, analfabetule ?
9
9
Slabe sanse iohanus nu moare ca e de tinichea nu are inima
15
8
As vrea eu dar e doar zvon
8
3
sa crape ca un p***t dal in pulili nostre de caact ordinar cu ochi!!! are bodigarzi ca altfel daca era jmecher venea sa se bata la lupta dreapta cu pumnii. dati cimitirol ca sigur scapa... lumea de el. hahahahaha
13
9
express.co.uk Adică un site anonim. Daca scrie in Replica trebuie sa avem încredere, nu?
20
0
unde ati citit voi asa ceva...????!!!!
13
6

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712