REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Panică pentru Larisa Udilă! A fost coborâtă de urgență din avion

Panică pentru Larisa Udilă! A fost coborâtă de urgență din avion

Valentina CAMARA 17 aprilie 2023 | 00:00 369

Larisa Udilă a trecut prin clipe de coșmar în acest an de Paște. Vedeta a vrut să meargă în vacanță alături de soțul ei și alți prieteni, însă lucrurile care s-au întâmplat în aeroport i-a ținut acasă, în București. Cei doi ar fi putut să ajungă la un pas de dezastru!

Panica pentru Larisa Udila! A fost coborata de urgenta din avion

Când se aștepta să aibă un Paște așa cum și-a dorit, alături de cei dragi, ghnionul s-a ținut de Larisa Udilă la orice pas. Vedeta a vrut să plece în vacanță ca să sărbătorească și era nerăbdătoare să ajungă, însă problemele din aeroport au fost un obstacol pe care nu a reușit să îl treacă. Ea și soțul ei fost nevoiți să plecce acasă, însă cu o sperietură la care nu se așteptau că se va întâmpla.

Larisa Udilă a trăit clipe de coșmar în aeroport, de Paște

Larisa Udilă nu a avut cel mai bun Paște de până acum, după incidentele din aeroport. Și-a luat bilete pentru o vacanță în Europa, însă mare și neplăcută i-a fost surpriza când a auzit că nu va mai putea să ajungă.

Nu din vina ei, ci din a companiei aeriene pe care a ales-o. Vedeta și soțul ei s-au urcat în avion, alături de ceilalți oameni.

Însă, după o oră în care i-au plimbat pe pistă, li s-a spus că avionul nu poate să zboară pentru că are niște probleme și trebuie realimentat. Ulterior, Larisa Udilă a aflat că acel avion era, de fapt, defect și că piloții încercau de trei zile să îl ridice de la sol. Ulterior, toți pasagerii au fost dați jos din avion, iar ei doi au plecat acasă.

”Avionul cu care noi trebuia să zburăm, am aflat din mesajele voastre, că a fost lovit de fulger. Era defect, iar ei au încercat de trei zile să decoleze. Nimeni nu zicea faptul că acest avion este stricat.

El nu se putea ridica de la sol. Să nu vă mai spun faptul că ne-au luat de proști grav. Ne-au urcat în avion, știind că nu poate decola.”, a spus Larisa Udilă, pe Instagram.

Vedeta a fost speriată de ce ar fi putut să se întâmple

Larisa Udilă și soțul ei au plecat acasă și și-au petrecut Paștele în liniște, însă cu gândul la ceea ce s-a întâmplat. Mai grav de atât a fost și faptul că cei doi puteau să fie la un pas de dezastru, dacă avionul ar fi decolat și s-ar fi stricat în timpul zborului.

Acest lucru a speriat-o pe Larisa Udilă, care a spus că de atunci îi tremură tot corpul.

”Pur și simplu îmi tremură tot corpul. Până acum, am avut o atitudine pozitivă, dar după ce am aflat dedesubturile, mi s-a făcut rău.”, a mai spus ea, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303