REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Panică totală, într-un autobuz: Un adolescent a spart geamurile și a atacat o femeie

Panică totală, într-un autobuz: Un adolescent a spart geamurile și a atacat o femeie

A.F. 11 decembrie 2023 | 23:22 1583

Tânărul a distrus un autobuz și a atacat o femeie, după ce i s-a cerut să își valideze biletul de călătorie. Acesta se afla în mijlocul de transport în comun când i s-a atras atenția să-și composteze biletul.

Panica totala, intr-un autobuz: Un adolescent a spart geamurile si a atacat o femeiefoto cu rol ilustrativ

De aici, a urmat un scandal uriaș. Băiatul a spart aproape toate geamurile de la autobuz.

„La penultima stație a urcat un tânăr în autobuz, nu a compostat bilet, nimic, doar s-a pus direct pe scaun în spate. Am zis că poate merge și el o stație, nu e problemă.

Am ajuns la capăt în Oprișeni, a coborât toată lumea, mai puțin el. Eu am mai stat la capăt câteva minute, după am mers la el să îl întreb dacă are un abonament, bilet, ceva.

El mi-a spus că are un bilet, dar nu l-a compostat, atunci i-am spus să îl composteze că trebuie să plecăm. A mers, a compostat și a început să mă înjure, să mă facă în toate felurile din cauză că l-am pus să composteze biletul. I-am spus frumos să înceteze, însă el, în continuare, mă înjura în toate felurile.

Atunci l-am rugat să coboare din autobuz pentru că nu tolerez un astfel de comportament, însă el a refuzat și a continuat.

Nu i-am făcut nimic atunci, însă am pus mâna pe telefon și am sunat la poliție să intervină. Între timp a mai urcat o femeie în autobuz și s-a așezat pe scaun, dar el continua cu cuvintele urâte la adresa mea.

Atunci, doamna i-a atras atenția să aibă grijă la limbaj, iar el, nervos, fiind aproape de ea, a dat să o lovească cu pumnul în față, dar femeia s-a ferit.

Atunci am intervenit și eu, văzând ce se întâmplă, m-am pus în fața doamnei să nu o lovească și a sărit spre mine. Nu am putut să nu intervin, am încercat să îl imobilizez, mi-a rupt și cămașa, a durat totul vreo 3 minute.

În cele din urmă, am reușit să-l scot afară după ce ne-am îmbrâncit. Afară, el a luat mai multe pietre de jos și a început să arunce în autobuz.

Efectiv, a spart aproape tot autobuzul, noroc că nu m-a lovit pe mine sau pe doamna din autobuz”, a declarat șoferul, scrie stiripesurse.ro.

După ce și-a dat seama în ce probleme a intrat, adolescentul a fugit, înainte ca autoritățile să ajungă.

O anchetă a fost deschisă în acest caz.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce buna era legislatia americana ,la spart piatra si construit cai ferate si sosele cu detinuti.Dar noi suntem umanitari ,ii tinem in puscarii pe bani alocati mai multi ca un bolnav in spital !Scosi la munca grea putorile dracului !
1
0
Băiat ”isteț”, după ce va plăti amenda mai trebuie să pună și geamurile. Onoare de hoț, cum să composteze el biletul...
3
0
Taiati-i manuta pu..friciului. Usor, usor, ajungem ca in tarile bananiere. Trebuie schimbata legislatia si aplicate pedepse mari celor care savarsesc astfel de fapte. Daca incerca cu mine astfel de comportament, ii rupeam mainile, sa stea linistit macar cateva luni.
11
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016