REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

PANOURI LUMINOASE tip LED, montate de Primăria Constanţa

PANOURI LUMINOASE tip LED, montate de Primăria Constanţa

Replica API 19 februarie 2019 | 02:53 650

Un proiect pilot care presupune iluminatul cu intensitate sporită a trecerilor de pietoni a fost demarat la Constanța.

Este vorba despre un sistem de iluminat care conţine, pe consola de pe fiecare sens de circulaţie, două proiectoare cu led, două avertizoare cu lumină intermitentă şi un proiector led în dreptul indicatorului „Trecere de pietoni“.

Testele care se derulează în prezent pe strada Dezrobirii, la intersecția cu strada Nicolae Milescu, sunt menite să stabilească dacă aceasta este cea mai bună variantă pentru iluminatul trecerilor de pietoni. Dacă proiectul se va dovedi a fi unul benefic, Primăria Municipiului Constanța va implementa proiectul la toate trecerile de pietoni slab iluminate din oraș.

Totodată, în această perioadă, se montează separatoare de sens pe zona hașurată, înainte și după trecerile de pietoni, care să împiedice parcarea autoturismelor ce obturează vizibilitatea.

Primăria, prin S.C. Confort Urban, a montat deja separatoare pe strada Traian, în zona liceului cu același nume, pe strada Mircea cel Bătrân, între bulevardul Mamaia și strada Ion Rațiu, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, între strada Soveja și bulevardul Aurel Vlaicu, dar și la trecerea de pietoni de la intersecția străzilor Dezrobirii cu Nicolae Milescu.

Vezi și:

https://www.replicaonline.ro/teste-la-trecerile-de-pietoni-panouri-luminoase-tip-led-montate-de-primaria-constanta-video-382155/

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
degeaba au pus ledu-uri si separatoare,aseara pe dezrobirii parcase unu fix pe trecere
1
0
Si la trecerile de pietoni de pe Tomis e nevoie, mai ales pe tronsonul unde s-au pus lampi noi - mult mai slabe decat cele vechi. La poarta 2 au uitat cei de la Confort Urban popici pe mijlocul strazii de anul trecut. Nu mai au vopsea? Cum au pus semafor la trecerea de pietoni de la piata din Tomis 3 de pe Soveja, asa ar trebui puse semafoare pentru pietoni si la trecerile de pietoni din zona scolilor. A, si ar trebui reintroduse cronometrele la semafoare. Si inca ceva, barierele puse la intrare in City si spital, mai mult blocheaza circulatia
1
0
Chiar vreti cam multe intr-un mandat de 4 ani , nu va ajung luminitele , mai vreti si vopsea si locuri de parcare , cazinoul refacut , sa preia primaria cet-ul s.a.m.d.
0
0
Separatoarele care blocheaza masinile in proximitatea trecerilor de pietoni, sunt binevenite.
0
0
fagadau iti multumeste ptr sugestie , dupa popici si borduri merge o vopsea
0
0
niste vopsea alba reflectorizanta se gaseste prin primarie? ar fi nevoie de cateva tone pentru tot orasul. nu se mia vad nici treceri, nici benzi, nici nimic.
3
0
Ziduri de beton de 3 metri inaltime care protejeaza trecerea de pietoni, altfel nu poti sa educi soferii urangutani din Constanta in sensul acordarii de prioritate.
3
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016