REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.4° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
32.4° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

PAOK Salonic și AEK Atena ar putea juca finala Cupei Greciei la București

PAOK Salonic și AEK Atena ar putea juca finala Cupei Greciei la București

A.F. 11 mai 2023 | 00:00 441

Bucureștiul o posibilă gazdă a Finalei Cupei Greciei dintre AEK Atena și PAOK Salonic. O astfel de decizie este luată de Federația Elenă din cauza ”războiului” care se iscă la meciurile cu mare miză din Grecia.
Pe lista opțiunilor Federației Elene de Fotbal cu țările care ar putea găzdui Finala Cupei Greciei disputată între echipele AEK Atena și PAOK Salonic a fost adăugată și Albania, care, alături de România, are cele mai multe șanse, anunța prothema.gr citat de Rador.

PAOK Salonic si AEK Atena ar putea juca finala Cupei Greciei la BucurestiRăzvan Lucescu 

Suspansul legat de organizarea Cupei Greciei la Fotbal continuă, Federația Elenă a amânat din nou ședința în care ar fi trebuit să ia decizia cu privire la locul de desfășurare a meciului dintre AEK și PAOK.
Federația Elenă de Fotbal nu a reușit încă să se pună de acord asupra orașului și stadionului care va găzdui finala din acest an a Cupei Greciei, iar toate posibilitățile rămân deschise.

Potrivit ultimelor știri, România și Polonia sunt considerate drept posibile soluții, dar încă nu există date noi, întrucât ședința Federației programată pentru astăzi, marți (ora 16:00) a fost amânată, fiind reprogramată pentru vineri (12 mai) la ora 14:00.

După noul refuz din partea poliției cipriote de a-și da acceptul pentru organizarea finalei în Cipru, Federația Elenă de Fotbal s-a orientat spre alte variante, continuând să caute o modalitate prin care finala să se desfășoare în străinătate.

După știrile legate de organizarea la București și Belgrad, a fost pusă pe masă și perspectiva organizării în Albania. Prin urmare, în acest moment pentru desfășurarea finalei se va alege una dintre aceste trei țări.
Cum însă opțiunea pentru Serbia și Belgrad nu întrunește prea multe șanse din cauza fricii de producere a unor incidente între suporterii greci și cei sârbi, au mai rămas Albania și România cu cele mai mari șanse.

Potrivit unor informații, o federație din aceste trei țări a răspuns deja afirmativ la cererea de a organiza finala, dar nu se știe încă despre ce federație este vorba.

În cele din urmă, nu ar trebui exclusă nici o a treia cerere adresată Ciprului cu scopul de a convinge poliția din această țară să-și dea acordul pentru desfășurarea finalei acolo. Data programată pentru finala Cupei Greciei rămâne 24 mai, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699