REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Dum., 21 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6797
23.4° Constanța Duminică, 21 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6797
 

Papa Francisc a spus că ''nu e încă bine'' în prima sa apariţie publică după anularea călătoriei în Dubai

Papa Francisc a spus că ''nu e încă bine'' în prima sa apariţie publică după anularea călătoriei în Dubai

A.F. 30 noiembrie 2023 | 00:00 316

Papa Francisc a vorbit cu o voce şuierătoare şi şi-a restrâns discursul pe când se afla la un eveniment public desfăşurat miercuri, la o zi după ce suveranul pontif şi-a anulat călătoria la summit-ul climatic COP28 din Dubai din cauza stării de sănătate, informează Reuters.

Papa Francisc a spus ca ''nu e inca bine'' in prima sa aparitie publica dupa anularea calatoriei in DubaiPapa Francisc, foto Reuters

''Dragi fraţi şi surori, bună dimineaţa şi bun venit'', a spus papa Francisc, în vârstă de 86 de ani, cu prilejul audienţei săptămânale, desfăşurată în aula Paul al VI-lea de la Vatican.

Suveranul potif a spus că un asistent va citi mesajul în locul lui, ''întrucât încă nu mi-a trecut gripa, iar vocea mea nu sună foarte bine''.

Marţi, biroul de presă de la Vatican a anunţat că, la recomandarea medicilor, papa Francisc nu va mai efectua călătoria de trei zile planificată în Dubai şi care trebuia să înceapă vineri.

''Deşi starea clinică generală a Sfântului Părinte s-a îmbunătăţit în ceea ce priveşte gripa şi inflamaţia de la nivelul căilor respiratorii, medicii i-au cerut papei să nu plece în călătorie'', se mai spune în comunicat.

Papa Francisc, care are dificultăţi la mers din cauza unei dureri la genunchi, iar câteodată foloseşte fotoliul rulant, a sosit miercuri la audienţă mergând cu ajutorul unui baston.

Persoanele prezente în aula arhiplină l-au întâmpinat pe suveranul pontif cu aplauze şi au scandat '''Viva il papa'' (''Trăiască papa!''), citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sanatate multa!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712