REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Parametri scăzuți la furnizarea agentului termic, în zona Tomis Nord

Parametri scăzuți la furnizarea agentului termic, în zona Tomis Nord

A.F. 9 decembrie 2023 | 15:19 1530

În momentul de față se execută lucrări de schimbare a rețelei termice primare și a conductelor de pe magistrala II. Pentru ca execuția acestor lucrări să fie resimțită cât mai puțin de constănțeni, pe sectoarele pe care se lucrează au fost montate conducte provizorii, dar care pot conduce către consumatori doar jumătate din volumul de agent termic pe care l-ar furniza conductele în mod normal.

Parametri scazuti la furnizarea agentului termic, in zona Tomis Nordfoto cu rol ilustrativ

Din acest motiv, în cartierul Tomis Nord se înregistrează parametri scăzuți la furnizarea agentului termic.  

Lucrările de înlocuire a acestor conducte vor fi finalizate până la data de 21 decembrie, moment în care vor fi eliminate conductele provizorii subdimensionate, iar furnizarea agentului termic se va realiza în parametri corecți.  

Aceste lucrări fac parte din etapa a II-a a proiectului de modernizare a rețelei termice din Constanța și vizează înlocuirea a 12,716 km traseu de rețea termică primară, 25,432 km de conducte din magistrala II, conducte vechi/uzate cu izolația termică deteriorată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Incompetenta, indolenta si nepasare. Din momentul in care au furnizat caldura, totalizat, nu cred ca a fost o saptamana cu caldura in parametri optimi. Caloriferele nu sunt nici macar caldute, stau cu un calorifer electric in priza si aerul conditionat functioneaza permanent. Bataie de joc la cote maxime. Impotenta si aroganta sefilor numiti pe criterii de afinitate are repercusiuni asupra cetatenilor. Mai rau ca in comunism. Peste toate, la cateva saptamani mai apare si cate o avarie la apa caldă.
3
0
impreuna cu multe alte zone acum i-a gasit cand este 1 grad care se simte ca minus 4 daca aveau putin bun simt faceau o pauza de 2 zile pana trecea ciclonul polar si asa lucreaza in ritm de melc cu pauze lungi si dese de aproape 2 ani
3
0
Si în Tomis 3 e la fel
2
0
Credeti ca pana la Craciun Doreii vor termina lucrarile? Da =1% ; Nu = 99% Este normal ca un sfert din oras sa trăiască in cele mai inumane conditii. Cand au vazut ca lucrarile intarzie,a venit frigul trebuiau să mareasca nr de dorei astfel incat cel tarziu la 1 decembrie oamenii sa aibă căldură in casă .Colac peste pupăză Raja va opri apa marti seara timp de 24 de ore. Cand este atata jale opresti si apa rece.In curand politicienii isi vor aminti de lovitura de stat din 1989 unde au murit tinerii curati la suflet pentru ca romanii sa traiasca mai bine. Traim mai rau ca inainte de 1989,frig in case,mancare scumpă,utilitati la pret mare ,o stare de teamă datorita faptului că organele de forță ale statului nu urmaresc decat amendarea si umilirea cetateanului cinstit.Asa traiam si in 89 cu teama si frica,acum au metode sa-ti asculte telefonul sa te localizeze cand vor. Pacat de miile de tineri care și-au dat viata in decembrie 1989.
4
0
Adica v-a lasat chitac fara caldura in plina iarna. Ca la eforie el are gaze.
8
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166