REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

”Parcă ți-a explodat o bombă în gură”. Cum a reacționat Ana Mocanu, după ce fani au râs de chipul ei!

”Parcă ți-a explodat o bombă în gură”. Cum a reacționat Ana Mocanu, după ce fani au râs de chipul ei!

Replica API 27 februarie 2021 | 00:00 1760

În urmă cu doar câteva seri Ana Mocanu a mers în cadrul emisiunii Xtra Night Show, iar imediat după apariția TV a acesteia s-a trezit cu zeci de mesaje! Multe persoane au râs de fața sa care ar fi mult prea rotundă! Iată cum a reacționat vedeta, scrie spynews.ro

Fără doar și poate, Ana Mocanu e una dintre cele mai apreciate bombe sexy de la noi, iar fosta asistentă face ce face și mereu e în centrul atenției.

Niciodată nu și-a ascuns intervențiile estetice, însă în urmă cu două seri atunci când a mers la Xtra Night Show, vedeta a stârnit numeroase reacții în mediul online.

Bruneta a mărturisit că fanii i-au zeci de mesaje în care a fost aspru criticată pentru fața sa de care spun că e mult prea rotundă și pe care a ajuns să o strice în urma operațiilor estetice.

Sătulă până peste cap de comentariile acide la adresa sa, Ana Mocanu a ținut să facă câteva precizări despre acest subiect și a mărturisit că nu și-a făcut nimic și la chip și că așa are ea forma feței din naștere.

”Așa e fața mea, așa m-am născut cu ea. E genul de față foarte rotundă, pot să am și 40 de kilograme, fața o am la fel de rodundă. N-am intervenit la nivelul feței, am lăsat-o așa”, a spus Ana Mocanu pe InstaStory.

Ana Mocanu, scandal uriaș cu fostul iubit

Când toată lumea spera că Ana Mocanu și-a găsit într-un final fericirea, iată că lucrurile nu au stat deloc așa, iar aceasta s-a despărțit de tânărul cu care se vedea pentru o lungă perioadă împreună.

Între ei au pornit certurile, iar la Antena Stars fosta asistentă TV a făcut acuzații dure la adresa lui Rareș și a mărturisit că a fost agresată fizic de el de mai multe ori în timpul relației lor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doctor gasesti
1
0
Cine PLM este si rapitoarea asta? Se crede extraordinar de superba?
4
0
bomba sexy? daca o speli si ii dai jos gledul vezi ca e doar o pocnitoare hehe
4
0
in romania daca ai tupeu si o doza de nesimtire te face vedeta peste noapte
8
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677