REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
22.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Parcarea de la Aqua Magic a ajuns balamucul vesel al drifturilor! Video

Parcarea de la Aqua Magic a ajuns balamucul vesel al drifturilor! Video

Replica API 1 aprilie 2022 | 00:36 1185

Nici două luni nu ne mai despart de noul sezon estival, iar tinerii constănțeni și-au zis să profite cât încă mai pot. Și-au scos bolizii din dotare și și-au dat întâlnire în parcarea de la Aqua Magic, din stațiunea Mamaia. Aceștia au încins atmosfera și au ridicat, la propriu, praful de pe "tarla", în goana nebună a drifturilor. Asta, acum. Că începe sezonul estival, iar zona respectivă nu va mai fi liberă.

Teribiliștii Constanței n-au stat pe gânduri și s-au grăbit șă-și etaleze bolizii. Unde?

În parcarea de la Aqua Magic din stațiunea Mamaia, care este cunoscută pentru asemenea sporturi. Proaspeții șoferi, sau chiar cei cu experiență în ale șofatului, se strâng seară de seară pentru a face ”spectacol” cu mașinile. Mai ales în afara sezonului estival, atunci când parcarea este goală.

Aceștia execută scheme de rotiri bruște și încing cauciucurile mașinii pentru ieși în evidență. Fumul lăsat în urma acestora fac aerul din jur să fie greu de respirat.

Întregile secvențe țin ore bune, ore în care sunetele produse de autoturisme se întind pe întreaga zonă. După ce șoferii își fac numărul artistic, muzica la maxim stă la loc de cinste, semn că tinerii constănțeni își fac încălzirea pentru vara 2022.

Deși obiceiurile nu sunt deloc noi, se pare că, această modă nu s-a învechit nici acum. Ba chiar se adaptează ușor la vremurile noi. Dacă în urmă cu doar câțiva ani, teribiliștii se mulțumeau doar să filmeze scenele pline de adrenalină, iată că, astăzi, aceștia se laudă pe Tik Tok cu talentul lor.

Video:

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Care politie tu Cezaro ?,asta nu este un caz singular au mai fost multzi vitejisti dastia pe care doar moarte ia linistit nu politia.
1
0
viitorele fotografii din parbrizele prietenilor .a fost baiat bun dar i-a placut viteza .
1
0
asteptam un punct de vedere de la politie, politia locala care fac doar pande la viteza cand cobori de pe pod.alo, se aude?
1
0
lasati-i pe bizoni sa dea de lucru mecanicilor din service si sa faca vinzare de anvelope.baieti destepti,smekeria costa.
0
0
Stoian de la rutiera chiar nu stie despre toate astea?
0
0
Adica toti cocalarii cu BMW de rahat se cred soferi profesionisti!
1
0
Balamucul cotetelor si cazanelor de 3000 euro. Rebuturile vestului ce isi dau ortul la noi.
1
0
toate cwrvele si toti lesinatii in parcare acolo
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768