REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.1° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
30.1° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Parcarea Universității Ovidius, plină de bolizi de lux!

Parcarea Universității Ovidius, plină de bolizi de lux!

Replica API 24 iunie 2022 | 21:47 148

Bolizii de lux împânzesc Constanța, iar studenții Universității Ovidius nu se lasă mai prejos. Tinerii studenți conduc bolizi de zeci de mii de euro, cu mulți cai și își etalează bijuteriile cu mândrie, în parcarea campusului.

Studenții Universității Ovidius nu întârzie să uimească în parcare, dar și pe străzile Constanței. Bolizii cu care se prezintă în zilele examenelor sunt ceva de vis. Pe langă mulți cai, și un preț piperat atrag atenția si prin design. Suntem cu toții obișnuiți să vedem copii de bani gata cu mașini scumpe, dar studenții rup norma de fiecare dată etalându-și mașinile în parcarea campusului. Mașinile de fițe marca BMW, Mercedes și Audi tronează opulent pe Aleea Universității, care spre surprinderea noastră a ajuns un fel de Dorobanți.

“Eu cred că acele mașini sunt ale profesorilor, în nici un caz ale studenților! Profesorii au salarii mari și sigur de aceea își permit asemenea mașini.”, a declarat un student al Universității Ovidius pentru Replica.

Dacă ar fi să ne luăm după ce spun studenții, că aceste mașini nu sunt ale lor, și sunt ale profesorilor universitari, putem spune că acum știm unde se duc taxele pe care le plătesc, probabil, părinții studenților din munca asiduă și salariile prea mici pentru a supraviețui.

Studenții de la Drept, sponsorizați de părinți

Studenții altor facultăți din Universitate susțin că acești bolizi ar aparține studenților de la Drept. Dat fiind faptul că toți cei de la Drept sunt susținuți de părinți în demersul câteodată inutil de a deveni avocați, procurori sau judecători.

“Eu nu aș învinui profesorii. Eu aș da vina pe acei părinți care își răsfață copiii după 18 ani, îi întețin și nu îi trimit la muncă, iar ei sunt un haos total. Se duc și se droghează și apoi îi vedem morți prin Mamaia pe la TV. Conduc mașinile astea că așa sunt învățați acasă.”, a declarant un student revoltat pentru Replica.

În concluzie, parcarea Universității Ovidius a devenit un fel de talcioc în care studenții și/sau profesorii au ajuns să-și etaleze bolizii, unul mai luxos ca altul, prinși în mirajul banilor părinților sau al salariilor mari.

A.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513