REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
21.5° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Parcările cluburilor de fiţe din Mamaia au cedat nervos! Video

Parcările cluburilor de fiţe din Mamaia au cedat nervos! Video

Replica API 6 iunie 2022 | 00:19 4897

S-a dat startul la distracție pe litoral! Odată cu sosirea verii, iată că s-au redeschis şi localurile, după o perioadă de pauză, cauzată de pandemie. Astfel că, amatorii de distracţie şi-au reluat activităţile de odinioară, dând năvală în zona cluburilor de fiţe din Mamaia. Şi nu oricum, ci cu bolizii din dotare. De la Mercedes, BMW, Range şi Land Rover şi până la Cadillac - sunt mărcile de vehicule cu care petrecăreţii s-au afişat pe litoral. Prin urmare, am putea spune că parcările cluburilor... au cedat nervos. Până şi maşinile mai modeste din zonă (poate ale angajaţilor) par că se ruşinează....

Iată că vara abia a început, iar locuitorii orașului Constanța, și nu numai, se bucură de atmosfera incendiară din cluburile de fiță ale stațiunii, acolo unde se înghesuie tot mai mulți români, fiind dornici de distracție. Având în vedere lipsa acesteia pe toată durata pandemiei, iată că oamenii sunt tot mai nerăbdători să profite de momentele distractive de la malul mării.

Totodată, prezența la diverse evenimente ce au loc în cluburile renumite, se realizează la volanul bolizilor de zeci de mii și sute de mii de euro. Mândri fiind și cu lauda ”după ei” , șoferii își parchează mașinile în ”prima” linie, fix lângă intrarea în club, acolo unde se distrează în fel și chip toată noaptea.

Nevoia de a ”evada” din rutina zilnică, adună petrecăreții în miezul distracției, determinându-i pe aceștia să împânzească parcările cluburilor, acolo unde își ”părăsesc” mașinile luxoase.

Acestea sunt ”recuperate” abia spre dimineață, atunci când se termină întreaga ”nebunie” din interiorul cluburilor ”șmechere” de pe litoralul românesc.

Mașini luxoase, de ultimă fiță sau recent fabricate se adună weekend de weekend în parcările renumitelor cluburi pentru a încânta trecătorii și pentru a fi ”lauda” unor șoferi, mandri de altfel cu bolizii pe care îi dețin.

”Ne strângem fiecare cu mașinile, facem poze șmechere… apoi mergem în club la distracție. Ne bucurăm că s-a dat liber la tot, am tânjit după asta” , a declarat un bărbat pentru Replica Constanța.

Video:

De altfel, luxul pe 4 roți este o mândrie pentru unii petrecăreți care, decid să parcheze în fața cluburilor de mare fiță din stațiune. ”Mă mândresc cu ea, este și mai comod pentru că este în față, dar mă si mândresc. Este o mașină pe care mi-am dorit-o mult timp, am dat 60.000 de euro pe ea, normal că mă mândresc” , a declarat pentru ziarul Replica bărbatul ce deținea un autoturism marca Mercedes.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Par usor retarzi posesorii acestor masini deoarece nu reusesc sa se incadreze pe un loc de parcare
1
0
Pai acolo nu gasesti skoda, acolo e si bianca. Pam pam
1
0
Pai cine credeti ca frecventeaza aceste cluburi? Numai cei cu bani multi dar mai curios este faptul ca aceste beizadele nu au lucrat si nu vor lucra niciodata ca le-a asigurat babacii tot ce le trebuie...Nu o sa vedeti niciodata in cluburile de fite copii de muncitori ce lucreaza pe salariu minim pe economie sau pe cei din mediul rural.
0
0
90 % din clientii acelor magazii... sunt drogati !
1
0
Spune mi si mie ce te face sa crezi ca cei care au masinile alea nu si permit o vacanta?
0
1
Ba ce oameni care nu au ce face stau sa filmeze masinile dintr o parcare de parca nu e asa in fiecare an ce va mai mirati atat zici ca ati vazut nave spatiale
0
1
Cu 60 mii de euro as vizita planeta asta in lung si in lat , iar la sfarsit m-as alege cu o gramada de amintiri placute si ogramada de experiente de peste tot. Totusipentru oamenii fara nimic in cap, dar plini de bani, lauda si fala este totul pt ei. Cand nu se pot lauda cu realizarile lor aleg sa se mandreasca cu posesile materiale. Trista viata.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768