REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.1° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
28.1° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Parcările din Mamaia, mai goale decât... nudiștii! Video

Parcările din Mamaia, mai goale decât... nudiștii! Video

Replica API 24 iulie 2022 | 20:23 2289

Unul dintre motivele invocate de hotelieri pentru lipsa de turiști este prețul mult prea piperat al parcărilor. La o scurtă plimbare prin stațiunea Mamaia, se observă că, într-adevăr, prin parcările din cea mai cea stațiune, bate... vântul. În acest moment, parcarea în Mamaia costă aproximativ 100 de lei pe zi, lucru care pare să îi îndepărteze pe cei care ar fi dorit să se bronzeze în stațiune.

Cu toate că sezonul estival este în toi, stațiunea Mamaia este în continuare evitată de turiști, aceștia preferând sudul litoralului. Motivele invocate de operatorii economici sunt felurite printre ele aflându-se și prețul mult prea mare al parcării. Stațiunea Mamaia are disponibile 7000 de locuri de parcare, din care, chiar și în weekend, sunt ocupate foarte puține. Ca o comparație, în Mangalia și în Eforie parcarea este gratuită, acest lucru cântărind probabil foarte mult în alegerea destinațiilor pentru vacanță.

Cu toate că primarul Constanței, Vergil Chițac, a propus ca parcarea să fie scoasă pe timp de noapte atât în Mamaia cât și în Constanța, însă din cauza unor bâlbâieli în ședința de CL, proiectul nu a trecut, astfel că parcările dar și hotelurile vor rămâne în continuare goale.

PSD s-a abținut de la vot

Vă reamintim că aleșii social democrați s-au abținut de la proiectul prin care se dorea suspendarea plății parcării în Mamaia și Constanța, pe timp de noapte... supărați că nu au trecut amendamentele propuse de ei. „Pentru că nu au trecut amendamentele noastre, suspendarea totală a plății parcării pe Mamaia și municipiul Constanța, până la 15 septembrie. Votul netrecând, ne-am abținut”, a spus Costin Răsăuțeanu.

.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ia chitac pe toti la buzunare
1
0
Da cine a zis ca Virgil e jurnalist? E un kurist mort de foame ca toti de la replica
2
1
Turistii sunt la cazare ieftina in tomis nord .parcare gratis pe trotuar.
1
0
Chitac a propus modificarea regulamentului dupa ce tot el a impus acesta plata a parcarii, un j***s
2
0
ba, tu n-ai citit ma jos ce spune unul, sa lasi dreacu punctajele de partid asa ca du-te in plm cu USR-istii tai, i-am vazut 2 ani la putere de ce sunt capabili!
0
1
Faliment crunt si grabnic cipanezilor din acea cocina de statiune!
1
0
partid care a votat pentru anularea platii parcarii pe timp de noapte a fost USR. PNL si PSD s-au abtinut asta inseamna ca au votat impotriva.
0
0
O parcare e mai goala decat un nudist. Citatul zilei, marca replica. Well done, girls!
1
0
De ce nu spuneti ca patronul de terasa vrea sa-si scoata investitia pe o vara din trei omlete servite la o masa ?! Toate astea adunate la un loc , jegul ,preturile , tigania cocalarista , etc, au facut turistii sa migreze spre alte locuri... In alta ordine de idei , un sfat , demolati terasele si hotelurile comuniste si terminati ce ati inceput , adica , un mare cartier de blocuri asezate pe nisip !
2
0
in concluzie nudistii sunt goi he he
2
0
Boilor primarie,eu vin in mamaia sa cheltuiesc bani si mai dau 9u lei pe zi? Ue cu sare,stati voi cu mamicile voastre si numarati banii din cer.ati taiat pomii,mai cresteau si acolo niste bani.tare destepti machi,de aia v.au dat afara din tara,ca pe tigani!
0
0
Nenorocitii mai bine pastrau florile si verdeata care era inainte pe locurile in care au plasat parcarile !
1
0
Goguta, de Mamaia Nord ai auzit, care tine de Navidari, Chelaru adica, unde sunt blocurile langa si peste blocuri? Sau la Moldova la tine, merge? Dar ce se construieste acum pe malul lacului, in Mamaia e cu autorizatii eliberate de Mazare din puscarie? Dar blocurile intre vile in Mamaia Sat, vreo 20 incepute in 2021 ? Astia care aparatui paduchii care au distrus orasul si statiunea in ultimii doi ani, mai uitati-va in jur si lasati punctajul de partid. aia mai vechi sunt deja la puscarie si platesc, astia urmeaza!
1
1
Cum Chitac este din eforie...acolo vrea sa faca bine...nu in mamaia sau Constanta...
3
1
Despre zecile de mii de apartamente care se inchiriaza fara a se declara la anaf oare nu trebuie vorbit? Chiar din mamaia pana la navodari sau in oras.... Daca turistii s-au orientat catre apartamente fiind categoric mult mai convenabil desi ceva mai scump si "hotelierii" vostri behaie ca nu mai au pe cine prosti, nu inseamna ca nu mai sunt turisti in mamaia. Dar asa e cand dati stiri dupa statistici doar....
1
0
Gogule, asta cu Bloc langa bloc si peste bloc, este opera duetului Mazare, Constantinescu &CO, in cazul in care te-ai mutat recent in Constanta sau ai probleme cu memoria.
3
0
Un loc de parcare costa in 24 de ore cat 2 sezlonguri sau jumatate de baldachin.
0
0
Bloc langa bloc si peste bloc, laturile din carciumi, mizeria si duhoarea de branza au alungat turistii si constantenii din Mamaia si Mamaia Nord. Parcarea e doar picatura care a umplut paharul oricarui om cu capul pe umeri.Statiunea a fost distrusa de lacomie si prostie. Chitac, feliciu, chelaru trebuie sa dea socoteala.
1
0
Amiralul de apa dulce si comandorul feliciu au reusit ce n-a reusit covidul, sa goleasca mamaia. Ba idiotilor nu vrea ma nimeni sa va plateasca parcarea, nici 100 lei, nici 10 lei, niciun leu. Bagati-va taxa de parcare in dos.
2
0
Ce titluri ai in tine, Virgile, sa dea dracii. Ce cacat de jurnalist esti tu ba?
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513