REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.2° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
31.2° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Părintele Calistrat recunoaște că a împins o enoriașă și că s-a enervat. Video

Părintele Calistrat recunoaște că a împins o enoriașă și că s-a enervat. Video

A.F. 10 noiembrie 2022 | 20:54 1094

Părintele Calistrat recunoaște că a avut o altercație cu o femeie în curtea bisericii, spunând că s-a enervat pentru că este vorba de „două fete nemăritate care au deviații de comportament sau puțină isterie”.

Părintele Calistrat, foto: Captură video

Într-un interviu pentru „Bună Ziua, Iași”, Părintele Calistrat a povestit pe larg incidentul din curtea bisericii insistând de-a lungul a aproape 15 minute că femeile care au fost implicate au mai făcut probleme atât enoriașilor, cât și preoților și călugărilor pe care îi hărțuiesc.

„Eu citeam moliftele Sfântului Vasile şi era clar că erau pregătite de isterie. Şi eu le-am explicat cele 4 puncte conform legii pe care ele le încălcau. Că nu au voie să filmeze, că nu au voie să se ia de lume, să jignească persoane sau să agaseze. „Ştii tu, gunoiule, legea?!” Și au scos telefonul să mă filmeze și când să i-l iau cealaltă mi-a pus piedică și m-am dus cu genunchiul în trotuar. M-am ridicat, îmi împins-o pe aia de umăr, i-am luat telefonul și l-am izbit jos, și i-am spus paznicului să le dea afară”, a explicat el, scrie Hotnews.

„Nu sunt agresiv, sunt cel mai paşnic om, dar dacă îți calci atribuțiile, mă scoţi din papuci (...). Aseară s-a depășit limita. Dacă nu-mi punea piedica sora, poate nu depășeam limita.(...) Mai multă lume a avut tangenţe cu ele. Sunt uşor deviate, în rest n-am nimic cu ele, sunt două suflete. Poate unii spun că trebuie să rabzi. Rabzi până la o limită. Dar când faci lucruri premeditate, obraznice, doreşti să spurci imaginea mănăstirii. Vii tu o măciucă isterică nemăritată să faci teatru în faţă la 500 de oameni?”, a mai spus Părintele Calistrat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
s a se inmulteasa cretinii, p****i, borfasii, sarlatanii, hotii, care duc natia pe cele mai... josnice culmi si iau si dau spagi s a traiasca bine ...macanind din orice!
2
2
Sa dispara natia asta spurcata de popi,niste trantori,violatori ,spagari,mincinosi slugile politicienilor,nu produc nimic acestei tari si mai sunt scutirti si de taxe
2
3
Eu am boala pe pomohacii astia, pe mai toti din gasa lui Teodosie "m***e" Petrescu (turnatorul la securitatea ceausita). Dar preotul asta era printre singurii pe care puteam sa-i ascult pana la sfarsit. Desi evenimentul asta m-a facut sa-l "arat cu degetul", adica nu m-as fi asteptat NICIODATA sa vad filmare in care fix el sa fac asa ceva, dar uite ca totusi "m-a pacalit" sa ma uit IAR la interviu pana la capat. Are vrajeala multa, e smecheras rau popa asta. Hahaha! Totusi, violenta aia din video i-a sters cam 50-100 de interviuri d-astea "frumoase". Sper ca si-a invatat lectia. E o figura. Nu stiu sa spun prea multe despre eveniment. CATEGORIC A GRESIT, nu avea voie sa faca niciodata asa ceva. Dar tot imi ramane simpatic. E ciudat, ca in ultima perioada nu prea mai am deloc incredere in absolut niciunl dintre popa pr0stii astia din pseudo-ortodoxia BOR. "Mos Craciun" Calistrat asta e o figura. De manipulat, se vede ca se pricepe, stie cum sa te invarta cu vorbele. E vulpoi batran. Hahaha! Dar n-a zis nimeni ca preotii sunt sfinti, tot dupa "o scoala" ajung popi. In fine! Tineti minte, copii! Faceti ce zice popa, nu ce face el! Amin. Hahaha!
20
6
nu ma omor dupa popi,dar de data asta a avut dreptate popa.sint tUrbate de astea,te acuza ca le.ai agresat daca le.ai atins la ccoaie.bisericoasele sint ccretine din start,era periculoasa,asa ca o smeata peste bot,cum spunea si Sean Connery o mai calmeaza pe nebuna!
5
6

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699