REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Părinți isterizați că Erika Isac, cunoscută pentru piesa „Macarena“, va concerta la un bal al bobocilor

Părinți isterizați că Erika Isac, cunoscută pentru piesa „Macarena“, va concerta la un bal al bobocilor

A.F. 12 martie 2024 | 22:01 1539

Una dintre cele mai populare artiste din România în acest moment, Erika Isac, cunoscută pentru piesa sa cu conotații feministe "Macarena", care a fost subiect de discuție intensă pe internet acum o lună din cauza limbajului „colorat“, va fi prezentă vineri la Oradea în calitate de invitată specială la Balul Bobocilor organizat de un liceu. Prezența artistei a creat un val de controverse în rândul părinților, care găsesc nepotrivită invitarea unui astfel de artist la un eveniment extrașcolar și nu știu dacă să le permită copiilor să participe.

Parinti isterizati ca Erika Isac, cunoscuta pentru piesa „Macarena“, va concerta la un bal al bobocilorErika Isac

După ce a aflat că Erika Isac e invitată la bal, o mamă a vrut să afle ce părere au ceilalți orădeni din grupul „Ești din Oradea dacă…“: „Bună seara, stimați orădeni! Scriu aici deoarece nu știu unde sau cui să cer o părere… Recent fiica mea mi-a cerut bani pentru a merge la balul bobocilor unui colegiu din oraș. Crezând că e un eveniment de bun-simt, organizat de o școală până la urmă, mi-am oferit acordul. După câteva zile, o colegă de la muncă mi-a povestit că fiica ei i-a cerut de asemenea bani pentru același eveniment, însă această nu a lăsat-o, verificând niște informații despre eveniment înainte. Astfel, a constatat că “artista” invitată nu se potrivea în tocmai cu un eveniment extra-școlar din pricina cuvintelor obscene prezente în piesele sale. Va întreb la rândul meu, vi se pare normală/adecvată prezența unui astfel de artist la un eveniment (extra-)școlar ce are în centru copii de clasa a 9-a, de 15 ani? Îmi cer scuze dacă deranjez cu postarea“, a scris mama.

Elevii au cerut-o pe Erika Isac: „Probabil părinții nu știu ce ascultă copiii lor în căști, acasă“

Elevii colegiului spun că alegerea artistei pentru acest eveniment le-a aparținut. Cu trei luni în urmă, Consiliul Școlar al colegiului a desfășurat un sondaj pe Instagram, întrebând elevii despre preferințele lor referitoare la artistul pe care ar dori să îl vadă și să îl asculte la bal. Majoritatea au exprimat preferința pentru Erika Isac, o artistă foarte populară printre adolescenți încă de dinainte de lansarea hitului "Macarena", moment care a atras atenția și a părinților. "Am optat pentru o metodă transparentă. Nu am vrut să decidem noi, membrii consiliului, artistul, ci am lăsat elevii să decidă. În urma sondajului de pe Instagram, majoritatea au optat pentru Erika, așa că am luat legătura cu ea. Acest lucru s-a întâmplat cu aproximativ trei luni înainte de lansarea piesei «Macarena»", au declarat organizatorii evenimentului pentru Bihoreanul, citează stiripesurse.ro.

Liceenii organizatori de la Colegiul Iosif Vulcan din Oradea consideră că părinții s-au inflamat degeaba. „Mi se pare o reacție exagerată din partea părinților nemulțumiți. În anii trecuți, balurile au fost doar cu trapperi care înjurau și foloseau multe cuvinte obscene, și nu într-un scop constructiv. Pe părinții îngrijorați îi invităm să vină la bal, să vadă că va fi un eveniment ținut sub control, cu pază, fără alcool”, a mai spus un elev membru în echipa de organizare a balului.

Acesta a mai precizat un aspect important: Erika Isac va cânta varianta cenzurată a pieselor ei, așa cum se aud și la radio. „Vine cu un show adaptat la această categorie de eveniment, balul bobocilor, nu de club. Pe de altă parte, muzica ei este ascultată deja de elevi. Probabil părinții nu știu ce ascultă copiii lor în căști, acasă”, a mai zis elevul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasati borfeta sa-si vomite "muzica"...ce tot bagati in seama toate gunoaiele, macarene, gheboase, gawoaze si alte mizerii, ii faceti sa se simta importanti. Nici ghena de gunoi nu i-ar suporta.
6
0
de trapperul cu gawaza nu ati zis nimic cand va lasati copiii.la concerte, ba chiar le-ati dat si bani pt bilete
6
0
rupti de realitate copii au vazut si auzit cam tot ce e pe net si parintii nu ar fi vrut sa vada si auda si nici nu stiu ca exista
5
3
Sex nebun timp de câteva ore la rând, erecție puternică, orgasme vii, multă spermă și testosteron crescut și sigur la orice vârstă! Nu ratați șansa de a vă face sexul de neuitat:----> do.my/ruman
0
5
Fara alcool, doar droguri
13
0
O storfitza cu codita
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510