REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Partenera Ioanei Băsescu își mobilează restaurantul din Eforie Nord cu bani de la stat

Partenera Ioanei Băsescu își mobilează restaurantul din Eforie Nord cu bani de la stat

Ana Maria LIPAN 18 octombrie 2023 | 00:00 5839

Cunoscuta afaceristă Cozma Georgeta, asociat și administrator Dunărea Hotels Management S.R.L., vrea să schimbe fața restaurantului din cadrul Complexului Dunărea, din Eforie Nord. Recent, a fost lansată o licitație pentru achiziționarea de mobilier nou pentru local. Valoarea totală a contractului pus la bătaie se ridică la suma de 741.615,00 de lei, investiția fiind finanțată prin accesarea de fonduri europene. Georgeta Cozma a fost, în trecut, și parteneră de afaceri cu Ioana Băsescu.

Partenera Ioanei Basescu isi mobileaza restaurantul din Eforie Nord cu bani de la statGeorgeta Cozma

Cozma Georgeta, administrator și asociat al societății Dunărea Hotels Management S.R.L., vrea să mobileze restaurantul din cadrul Complexului Dunărea, din Eforie Nord. Investiția este finanțată din fonduri europene, prin Programul Operațional Competitivitate, Axa Prioritara 4-Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID 19 și al consecințelor sale sociale și pregătirea unei redresări verzi, digitale și reziliente a economiei.

Partenera Ioanei Basescu isi mobileaza restaurantul din Eforie Nord cu bani de la statrestaurantul complexului

Recent a fost lansată și licitația pentru achiziția obiectelor de mobilier. Este vorba despre 60 de seturi de mobilier compuse o masă rotundă, cu diametru de 150 cm și 4 scaune însoțitoare și 60 de seturi, alcătuite din masă de formă dreptunghiulară, de dimensiuni 75 cm/100 cm și 4 scaune, construite din pal melaminat și lemn masiv. Valoarea totală a contractului pentru furnizarea acestora se ridică la suma de 741.615,00 de lei.

Complexul Dunărea a fost preluat de la THR Marea Neagră, în anul 2006.

Afaceristă implicată și în domeniul imobiliarelor

Cozma Georgeta este asociată și în cadrul firmei Star 95 SRL, și și-a exprimat intenția în 2022 de a construi un cartier rezidențial în orașul Techirghiol. În acest sens, societatea a elaborat un plan urbanistic zonal (PUZ) în vederea reglementărilor urbanistice pentru terenul pe care se dorește edificarea construcției.

Partenera Ioanei Basescu isi mobileaza restaurantul din Eforie Nord cu bani de la statcomplex Dunărea

Vă reamintim că, în trecut, Georgeta Cozma a solicitat Ministerului Sănătății concesiunea pe o perioadă de 49 de ani a bazei de tratament din Eforie Nord. 

Cozma, parteneră de afaceri cu Ioana Băsescu

Georgeta Cozma este o amică a Ioanei Băsescu! Atât de „amică” încât au făcut și afaceri împreună. În 2005, fiica fostului președinte al României, Traian Băsescu, i-a vândut vila din Otopeni. Imobilul era un cadou de la tatăl său Traian Băsescu... i-a donat-o în 2002.

Partenera Ioanei Basescu isi mobileaza restaurantul din Eforie Nord cu bani de la statIoana Băsescu

Date despre societate

Societatea Dunărea Hotels Management S.R.L este controlată de Cozma Georgeta și Raluca Zaharia, care au rol de administratori, dar și asociați. În anul fiscal 2022, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 5.559.239 de lei, profit în valoare de 1.0512.256 de lei, dar și datorii ce se ridică la suma de 3.579.696 de lei. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mi se pare corect pentru infractori crescutzi de batranul informator al securitazi comuniste,acum ca fata si iubita lui au scapat de puscarie nu pentru ca nu au comis fapta pentru care erau judecate ci pentru ca perechea de infractoare au fost ajutate de judecatori vanzatori de tzara prin amanari succesive pana la prescrierea faptei,deci acum ca au scapat de puscarie s-a apucat fata de ce stie ea mai bine:"cum sa faca bani direct sau prin interpushi"si daca firma baiatului lui Ciolacu a primit cateva milioane de euro de la stat nu putea nea Traian fostul presedinte jucator sa stea pasiv trebuia sa faca si el ceva,caci securitatea pentru care el a lucrat in trecut este mama securitatzi de astazi,sau la timpuri noi tot noi cum se mai spune.
6
1
Daca e vorba de fonduri europene si nu de la bugetul local,atunci bine fac. Ar fi bine sa procedeze si altii la fel, ca si asa fondurile astea nu sunt accesate tocmai pentru ca e greu sa furi de acolo.
12
0
multi escroci si-au marit averea prin fonduri europene, dar cind ii intrebi de salarii dau afara numai minciuni din ei.
6
2
Pai doamna Cosma este sustinatoare PNL pana-n dinti, nu face ea afaceri cu primaru Eforie, la licitatiile trucate , la confiscatele din Eforie Nord primarul nu a vazut ca doamna Cosma a inchiriat la RUSII si astia au folosit domeniul public bul REUBLICII CU undite si alte hacareturi. A amendat-o sau a pus-o sa plateasca domeniul piblic. rrrrrrrrusineeeee doamna Cosma SI PRIMARIA EFORIE!
6
2
O nenorocita care isi bate joc de clienti!
4
2
sa ia cat poate că atunci când pleacă nu ia nimic cu ea, cum nici barbasu nu a luat,,,
8
5
we re gonna HIT them
3
1
vote GUN rights
3
1
koana Dunarea si koana Kioara - nascute Bogate si aristoKrate. KILL THEM ALL.
6
4
va ciuda ca voi nu puteti? asta e stire...pe cine dracu intereseaza
6
14

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016