REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.6° ConstanÈ›a Sâm., 10 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6817
24.6° ConstanÈ›a Sâmbătă, 10 August 2024 Anul XX Nr. 6817
 

PARTENERUL de AFACERI al lui IonuÈ› GALANI are SECHESTRU pus de ANAF!

PARTENERUL de AFACERI al lui IonuÈ› GALANI are SECHESTRU pus de ANAF!

Replica API 17 august 2021 | 23:47 4797

Firma Arproex Construct Building SRL, deținută de Sebastian Teodorescu, același care s-a aflat, în urmă cu 5 ani, într-un scandal cu Primăria Constanța după ce ar fi ridicat un bloc fără autorizație, are probleme grave cu ANAF. Atât de grave, încât i-a scos la licitație o autoutilitară Opel, ce-i drept, în stare de funcționare nu foarte bună.

ANAF a instituit gaj pe bunul mobil, în baza unui proces verbal de sechestru pe bunuri din august 2019. Prețul de pornire al licitației este10.839 lei.

Arproex, legături cu Ionuț Galani

Reamintim că Arproex a ajuns în atenția opiniei publice în 2016, după ce a fost amendată de Inspecţia Muncii după ce, în urmă cu câțiva ani, o schelă de la blocul aflat în construcţie pe strada Madrid s-a prăbuşit. Doar întâmplarea a făcut ca incidentul să nu se soldeze cu victime umane. Firma care ridica fără autorizaţii un ditamai blocul se afla în strânsă legătură cu artistul Ionuţ Galani. Chiar dacă acesta a spus că nu a fost în nici un fel implicat în afacere, el vânzând doar terenul, în schimbul a cinci apartamente din blocul construit de Arproex, lucrurile sunt puţin mai complicate.

blocul din Palazu, care a stârnit scandal în 2016

Astfel, în documentaţia depusă la Agenţia pentru Protecţia Mediului pentru obţinerea avizelor necesare, numele lui Ionuţ Galani apărea la toate categoriile, pornind de la numele companiei, persoana de contact şi administratorul proiectului, până şi numărul de telefon contact al firmei constructoare fiind trecut în dreptul său.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cica in afara de repertoriul din alea 3 melodii a invatat si melc melc codobelc dar nu-l canta in public ci il pastreaza sa-l cante la Poarta Alba cand o sa-i umfle aia partul de evazionist nenorocit. Tactu o sa-i faca masaj cu portocale la gard piticu dracu. Haplea amandoi
6
2
si cand il aud cum se asociaza si compara cu jean constantin, imi vine sa borasc. daca stia jean ce fel de om esti nu se imprietenea cu tine, cred ca era senil cand l ai cunoscut
21
1
nu il mai plangeti pe amarat a construit de sigma residence altul pe lovinescu.saracul imi este asa mila de el
13
1
Un macchedon nenorocit pus numai pe inselat
24
4

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118