REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° ConstanÈ›a Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° ConstanÈ›a Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Partidul AUR, filiala Constanța, vrea dezbatere publică pe tema reorganizării teritoriale

Partidul AUR, filiala Constanța, vrea dezbatere publică pe tema reorganizării teritoriale

Mirela PASCAL, Virgil STOIAN 4 noiembrie 2023 | 00:00 1981

Partidul AUR, filiala ConstanÈ›a, organizează vineri, 3.11.2023,o conferință de presă, prezidată de Sorin-Cristian Mateescu, Nicolae Vlahu - candidat din partea AUR ConstanÈ›a la alegerile europarlamentare, Dumitru Bădrăgan - purtător de cuvânt AUR ConstanÈ›a È™i Alin Luchian - coordonator AUR Medgidia.

Partidul AUR, filiala Constanta, vrea dezbatere publica pe tema reorganizarii teritorialede la stânga la dreapta: Nicolae Vlahu, Sorin Mateescu, Dumitru Bădrăgan, Alin Luchian

Primul subiect de pe ordinea de zi este  reorganizarea teritorială, un subiect tabu, de altfel. MulÈ›i politicieni nu sunt de acord cu această reorganizare, deoarece È™i-ar putea pierde funcÈ›iile de conducere- primar, preÈ™edinte CJ, consilieri- din unitățile administrativ teritoriale.

Revenind, cei de la AUR propun o dezbatere publică cu privirea la reducerea UAT-urilor. În ceea ce priveÈ™te primarii, AUR cere să fie unul la 5000 de locuitori. În ConstanÈ›a, sunt 17 UAT-uri sub 2000 de locuitori. „Este nevoie de o schimbare privind organizarea teritorială” e de părere Bădrăgan.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mateescu, papițoi cu fata de porcușor, nu-l ajuta nici creierul și nici fața. Un țaran obosit, pus senator pentru ca nu aveau pe vine la vremea respectiva
0
0
Vine un moment când costirile subt orea mari si fortezi impozite marite, atunci trebuie sa reduci costurile. Management- când ai suprapopulata administrația care suge din buget, redu pierderile și chiar si lipitorile de partid. Rămân functi8narii care sunt profesioniști.
2
0
Unii politiceni nu inteleg ce inseamna in acest moment ,dpv financiar si nu numai ,realizarea unei astfel de reorganizari.Statul roman nu are acum bani nici sa mearga la wc public(e o vorba mai veche) iar politicienii rostogolesc ideea asta de vreo 7 ani fara sa gandeasca un proiect,fara sa-l dea in dezbatere.Fratilor,eu sunt satul de incapabili si mincinosi voi nu v-ati saturat?Poate e momentul sa mai mergeti pe la scoala stimati politiceni inainte de a face pasul in politica si ma refer la minim de cunostinte economico-financiare,legislative....
3
2
Aduna toată gasca lui cupsa si sa vezi rezultate. Trasee si bani, manglirorime.
6
1
Pacat de Simion, Mare este gradina domnului cu Badragan în frunte,cum mai face fata acest ,,domn avocat" la naveta București-Constanța și la dosare în tara și la naveta,politica Sta de 20 de ani în București și vrea Constanța,oare se mai întâlnește cu patriarhul Constantei,doar este și finul luiDancu.Mare,,om,,mare caracter,,
3
3
Aur o sa s**a ciocanul la constanta.
3
5
Ce fete de infractori au.
4
4
Toti sunt meghedoni la AUR Constanta, la fel PSD, PNL, PMP, USR, Forta Dreptei numai megedoni. Astia au furat orasul si vor fura in continuare.
8
3

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677