REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Partidul AUR și-a prezentat artileria pentru alegerile europarlamentare. Video

Partidul AUR și-a prezentat artileria pentru alegerile europarlamentare. Video

Ana Maria LIPAN 16 septembrie 2023 | 18:11 5542

Alianța pentru Unirea Românilor și-a prezentat sâmbătă, 16 septembrie a.c., candidații pentru alegerile europarlamentare, în cadrul primului eveniment regional organizat la Centrul Expozițional Constanța, începând cu ora 18.00.

Partidul AUR si-a prezentat artileria pentru alegerile europarlamentare. Video

Cei 44 de pretendenți la un fotoliu în Parlamentul European vor fi prezenți în fața simpatizanților și membrilor AUR din zona Dobrogea și își vor face cunoscute proiectele cu care își propun să reprezinte România în forul legislativ european.

Regionala Constanţa deschide astfel seria de evenimente prin care Alianţa pentru Unirea Românilor va duce în comunitățile locale din marile regiuni ale ţării mesajul politic şi oferta de campanie pentru alegerile europarlamentare. În premieră pentru scena politică din România, AUR a ales să prezinte lista de candidaţi la alegerile pentru Parlamentul European cu un an înainte de momentul scrutinului, în intenţia de a le permite alegătorilor să îi cunoască pe cei care i-ar putea reprezenta la Bruxelles. Evenimentul național de lansare a listei de candidați a avut loc pe 22 iulie la Arenele Romane din Bucureşti, în prezenta unui număr de aproximativ 6000 de persoane. La eveniment a participat și Ovidiu Cupșa, Directorul Ceronav Constanța. 

Partidul AUR si-a prezentat artileria pentru alegerile europarlamentare. Video

Pe lista candidaților AUR pentru europarlamentare sunt Felicia Acaia, Axinia George, Răzvan Biro, Bruynseeld Ramona, Costea Paul, Ringo Dămureanu, Cristina Emanuela Dascălu, Dragoman Dragoș, și Claudiu Târziu.

Partidul AUR si-a prezentat artileria pentru alegerile europarlamentare. Video

Au susținut discursuri  principele Şerban Dimitrie Sturdza,  Claudiu Târziu, Cristian Terhes, dar și Johan Deckmyn, membru al Parlamentului Flamand, Filip Susac, viceprimar al orașului Vukovar, președintele filialei Vukovar a partidului Suveranității Croate, Roberts Ozols, membru în Consiliul de conducere și reprezentant Relații Externe al partidului "Alianță Națională", din Letonia, și Rain Epler, membru al Parlamentului Estoniei, partidul EKRE, fost ministru al Mediului.

Video:

"Împreună reprezentăm cea mai frumoasă mișcare. Împreună reprezentăm speranța pentru România de astăzi, pentru România de mâine. Sunt bucuros să fiu azi în Dobrogea și încep prin a vă spune de la început că nu vreau să fim altă generație care este înfrântă. De ajuns! Este nevoie să fim învingători! Suntem astăzi în Dobrogea, care este un spațiu al toleranței, un spațiu al diversității. Sunt alături unii lângă alții aromâni și greci, evrei și musulmani, romi, lipoveni, tătari și sunt cu toții fii fideli ai României, pe care o iubim atât de mult. România, din punct de vedere al respectului pentru minorități, este un exemplu și pentru alte state din Uniunea Europeană. De exemplu, pentru Grecia, care își bate joc de comunitatea aromânilor din nordul țării. De multe ori toleranța, multiculturalismul, diversitatea sunt prost înțelese în unele state ale Uniunii Europene, în special din Vest. Mă bucur că frații noștri, colegii noștri din țările baltice sunt alături de noi astăzi și le pot explica vesticilor ce nu au înțeles, eroarea totalitarismului!", a declarat George Simion.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stroe și săgețile lui gen cupsa, cristibel, etc. O mizerie orchestrata de gunoierii politici.
2
0
Păi .. să vedem... deci sistemul inventează AUR să uităm de Noua Dreaptă sau Blocul Unității Naționale, adevăratele partide extremiste... Ei ... uite că nu ține, eu votez tot Noua Dreaptă.
3
1
Haur:De o fi așa, ciordesc mai mult ca prezentii?Nu prea mai sunt multe de ciordit în tara ta si a mea ,deci care i spaima ta reală?Că nu mai ciordesc ai tăi, de exemplu?
10
4
Mia,să vină vre un wind of change?Cum omu i curios din fire,calitate s ar numi.Curiozitatea.De va fi așa ori așa, vedem.Se merită. Dar ce or tremura puternicii.De vânt vorbesc.Of change.
3
9
Haoleooo, gineala la buzunare !
18
6
adunatura de retardati!
19
9
Eu cu cine votez?
9
6
chilotii pe psdnl ptr ca previzunile spun ca vor lua multe locuri posibil chiar foarte multe ptr inceput la europarlamentare care vor fi un test important ptr toate partidele si indicatii importante ptr urmatoarele alegeri; ca de obicei de 33 de ani nu ne vom plictisi; avem doar vesnicele probleme cu "rializarile" si "dezvoltariea" care sunt sublime dar lipsesc cu desavarsire
15
6
Bravo AUR ! Cupșa, Cristinel Dragomir , oamenii lui Stroe Felix , declarația lui Cupșa ...." voi duce o politică de reconciliere !? " ...sau altfel spus, blat ordinar cu Chițac și PSD-UL manglitorilor de Stroe și Dumitrache și a " căpușelor" lor proaspăt implantate în AUR Cța. Chestii , socoteli și mai ales, o grămadă de golani profitori, băgați "peste rănd" în structurile AUR Cța, în timp ce membrii vechi și capabili sunt dați laoparte de gașca de escroci a lui Cupșa.
23
6
Ai sprijin real din partea multora,dar multora,nemulțumiții. Ce s mai multi decât mulțumiții. Așa că multumitii au o problemă, ori vor continua ca mulțumiți, ori vor devenii nemulțumiți.Dar,democratic vorbind,asta ar fi corect.Sa fie și ei multumiti,dar pe bune.Asta i tot,simplu,dar o complicam.Ego și no corect ,de nu i bine pentru majoritate.Simplu.
3
6
Ai votul meu
11
15
LA BANEASA GIGI CARASTOIAN,este cel mai potrivit,Stie sa faca politica,stie sa joace table ,este cel mai gospodar.Acum este cu dl.DAN MOCANU si cu dl PENCIU sa si depuna candidatura.
4
7

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510