REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Partidul Ecologist Român este împotriva aplicării taxei de poluare pentru locuințele cu centrala pe gaz

Partidul Ecologist Român este împotriva aplicării taxei de poluare pentru locuințele cu centrala pe gaz

Replica API 11 iulie 2022 | 00:00 839

Ecologiştii critică dur taxarea aberantă a românilor care au centrale şi consideră că deciziile europene care vizează reducerea emisiilor de carbon în sectorul rezidențial nu se justifică în țara noastră.

Dănuț Pop

"În ultimii doi ani, am citit prea multe aberații împachetate în mesaje ecologiste și cred că este nevoie să fac câteva clarificări: ecologia nu are rolul de a acoperi incompetenta unor demnitari și de a aduce taxe la buget prin jecmanirea românilor! Știm foarte bine care sunt sursele de poluare din România şi că pot fi rezolvate de administrațiile locale și guvern! Nicidecum centralele romanilor nu reprezintă marea sursa de poluare din tara noastră! Miniștrii Mediului şi de Finanțe, în frunte cu Ciucă să caşte bine ochii la realitatea romanească! Nu suntem atât de bogați să punem taxe aberante! Nu este despre mediu aici! Să facă bine să aibă încasări din TVA mai mari de 26%, că suntem printre ultimii la capitolul acesta. De aici se fac marile încasări, nu din jupuirea săracilor din rural şi urban, care cu ultimii bani și-au luat și ei o centrală. Nu avem salariile europenilor, nici nivelul de trai şi nici drumurile lor. Mai întâi să facem aceasta tranziție și apoi să vedem cum este cu poluarea la noi. Demnitarii noștri știu să ia doar prostii de la Bruxelles! Stați că acum este în voga treaba cu viermii şi lăcustele, mâncarea 3D şi proteina sintetică, iar industria alimentara vă fi preluata de Big Pharma. Hrana naturala vă dispărea în timp, informație lansată sub drapelul de "Climate change"! Noi încadrăm toate aceste aberații la "greenshit" și facem apel la rațiune! Ecologie înseamnă taman invers!

Altfel, guvernanții vor trebui să plătească românii pentru că îi poluează fonic, vorbind şi lansând idioțenii!", a declarat Dănuț Pop, președintele PER, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar taxa pe industria care produce de-am pulea nu puneti?
0
0
vezi ca doneaza tot si traieste din spaga
0
0
are dreptate. pensiile speciale le pastreaza, dar inventeaza noi metode de a sufoca omul de rand. stiti ce pensie are ciuca al nosgtru ? 230.000 lei. plus salariu de prim ministru. E ok ? intreb pentru un prieten
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016