REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.8° Constanța Mar., 10 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6848
24.8° Constanța Marți, 10 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6848
 

Pasajul rutier de la intersecția bulevardului Tomis cu Aurel Vlaicu nu are nevoie de evaluare a impactului asupra mediului

Pasajul rutier de la intersecția bulevardului Tomis cu Aurel Vlaicu nu are nevoie de evaluare a impactului asupra mediului

Mirela PASCAL 29 aprilie 2024 | 15:09 6081

Încă un pas în vederea realizării pasajului rutier denivelat la intersecția bulevardului Tomis cu bulevardul Aurel Vlaicu”. Concret, proiectul a ajuns pe masa specialiștilor în mediu. Iată cum va arăta pasajul!

Pasajul rutier de la intersectia bulevardului Tomis cu Aurel Vlaicu nu are nevoie de evaluare a impactului asupra mediului

Intersecția Tomis cu Aurel Vlaicu a devenit una dintre cele mai aglomerate zone din Constanța, mai ales în contextul dezvoltărilor imobiliare din Palazu, Ovidiu și Tomis Plus.  Tocmai de aceea, pentru fluidizarea traficul, Primăria Constanța are în vedere realizarea unui pasaj rutier.

Pasajul rutier de la intersectia bulevardului Tomis cu Aurel Vlaicu nu are nevoie de evaluare a impactului asupra mediului

Proiectul a ajuns în atenția Agenției de Mediu, în vederea obținerii avizului de mediu. Primăria Constanța anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanța, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII  IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, pentru proiectul: ”Realizare pasaj rutier denivelat la intersecția Bulevardului Tomis cu Bulevardul Aurel Vlaicu”, propus a fi amplasat în județul  Constanța, municipiul Constanța, bulevardul Aurel Vlaicu – tronson 1, teren situat la intersecția bulevardului Tomis cu bulevardul Aurel Vlaicu,  bulevardul Tomis intersecție cu bulevardul Aurel Vlaicu - lot 2,  bulevardul Tomis intersecție cu bulevardul Aurel Vlaicu - lot 1,  bulevardul Tomis - tronson 4, bulevardul Tomis – tronson 3. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanța din Municipiul Constanța, str. Unirii, nr.23, Județul Constanța, în zilele de luni până vineri între orele 09,00-13,00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Constanța.

Pasajul rutier de la intersectia bulevardului Tomis cu Aurel Vlaicu nu are nevoie de evaluare a impactului asupra mediuluiașa ar urma să arate pasajul rutier

Reamintim că, în luna octombrie, în ședința de Consiliului Local, consilierii au aprobat, prin rectificare bugetară, introducerea unei linii noi de bugetare - Elaborarea documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiții „Pasaj rutier denivelat la intersecția bulevardului Tomis cu bulevardului Aurel Vlaicu”, în valoare de 2 milioane lei.

Pasajul rutier de la intersectia bulevardului Tomis cu Aurel Vlaicu nu are nevoie de evaluare a impactului asupra mediului


Ulterior, municipalitatea a demarat achiziția pentru elaborarea studiului geotehnic, a studiului topografic și a studiului de fezabilitate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu ce "fluidizezi traficul" cu un pasaj cand de fapt problema nu este semaforul ci faptul ca nu exista carosabil inainte si dupa semafor, adica benzi de circulatie. Praf in ochi ca sa faca si ei ceva 10 de milioane bune...(doar adaugarea de noi benzi pe ambele sensuri poate fluidiza traficul!
1
0
Nu știu cât de actual este proiectul dar recent menționau că pasajul se va face pe Aurel Vlaicu, peste Tomis. Aceasta este varianta inițială, dar în lipsa de materiale le aruncam că fiind de actualitate.
3
0
Domnule Goe 1. Nu sant prieten cu dumneavoastra 2. Am amintit promisiunile cetateanului Chitac din campania trecuta 3.Cand promiti(tradus :inselat votantii),si nu te tii de cuvant, cum ai tupeul sa doresti un nou mandat? Daca cetatenii Constantei, uita haosul creat de acest primar si echipa lui, se va vedea la vot!
3
1
Ptr un om prietene vezi ca au apărut multe parcări km 4 5 , Ferdinand ,tomis nord, în zona centrala da sunt mulți bulangi care vor sa parcheze la 5 m de unde au treaba sa nu le scadă grăsimea, a avut cta vreodată strazi asa fără fire și aerisite ,toți vrem schimbare da bătând din degete nu se poate
0
6
Mai bine sa se faca pasaj subteran.
0
2
Felicitări D-le primar și consilierilor.pt.schimbarea la fataConstanței! Felicitări încă odată
1
14
Cine va crede ,inseamna ca are probleme grave la cap! Promiteti si nu va tineti de promisiuni! Nea primare ,cetatean al orasului Eforie, unde sant parcarile la 500 m de casa, promise in campania trecuta?Unde sant tramvaiele ?Unde este transportul public GRATUIT? Mergi la Eforie si odihnestete,ca esti tare obosit!
14
3
Dupa modelul celui care trebuia sa se faca la CORA. O sa l faca si pe asta asa cum l au facut si pe acela. Proiecte, studii de fezabilitate si GATA. Urmarea peste 4 ani.
25
2
Pai si oare unde se vor opri toate masinile care vor intra in oras pe Tomis ? Nu cumva direct in semaforul de la intersectia cu Tulcei? Nemaiexistand semaforul de la intrarea in oras, care sa mai fragmenteze coloana de masini, toti se vor opri in primul semafor. Si sa vezi atunci alta fericire. Nu s-au luat masuri de fluidizare, dar na, vom avea pasaj.
22
4
vise taika , vise, vrajeala elec torala
22
2

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275