REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
24.4° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

PASARELA din fața hotelului VICTORIA mai are puțin și CADE!

PASARELA din fața hotelului VICTORIA mai are puțin și CADE!

Replica API 23 noiembrie 2021 | 00:30 3268

Din ce în ce mai multe persoane se aventurează pe Pasarela din Mamaia, din fața hotelului Victoria, fără a ține cont că accesul este interzis din motive de siguranță și că riscă o amendă dacă sunt prinse. Cu toate că degradarea Pasarelei se vede de la distanță, acesta fiind și motivul închiderii ei pentru public, foarte multă lume, în special pescarii sau cuplurile îndrăgostite, se aventurează să meargă până la capătul acesteia, neținând seama de riscuri. Reprezentanții Primăriei au declarat, pentru Replica de Constanța, că în acest moment a fost efectuată o expertiză și se va decide ce se va întâmpla cu Pasarela.

Inconștiență sau romantism?

Un cuplu de tineri, care se plimba pe plajă, se uita cu nostalgie la semnul care interzice accesul pe pasarelă. Încurajați de un pescar care a sărit gardul fără nici un fel de scrupule, tinerii și-au încercat și ei noroc și au luat la pas pasarela, fără a realiza că accesul este oprit din cauza degradării.

Cu toate că degradarea este destul de evidentă, stâlpii de susținere dar și scândurile fiind destul de afectate, foarte multe persoane desconsideră eventualul pericol sau eventuala amendă, și se aventurează pe Pasarela lui Mazăre.

Pasarela, închisă din motive de siguranță

”Motivul închiderii Pasarelei a fost unul de siguranță. După acoperirea ei cu nisip pe circa o treime, trebuia să se verifice cum a afectat structura rămasă la suprafață. A fost efectuată o expertiză, acum este analizată și se va decide calea de urmat”, au declarat, pentru Replica, reprezentanții Primăriei Constanța.

Amenzi pentru cei ce nu respectă regulile

Reprezentanții Primăriei Constanța ne-au declarat că oamenii pot fi sancționați în baza Art.10.1 din HCL 77/2021 ce prevede nerespectarea regulilor de folosire a locurilor ce aparțin administrației locale. În acest caz, amenda este de 200 - 400 de lei.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca stai bine sa te gandesti, e un kkt de pasarela. Nici macar asta nu e.
2
0
de ce nu este din inox ?
3
1
Se poate demonta partea din lemn pe cativa metrii si nu mai au cum sa treaca aventurierii. Aici sunt banii nostrii. Administratie de doi lei.
6
3
cine a facut-o sa plateasca!
5
3
Montati un gard peste care nu se mai poate trece si ati rezolvat.
3
2
Sa cada ,nu este de nici un filos.
5
2
Auzi bai Stoiene chiar esti dus cu capul ? Te doare asa tare de viata lor daca ei sant atat de inconstienti? Asta vara cand circulau zeci de pers. pe acolo nu te-a ineteresat, acum candnu au ce cauta acolo te doare pe tine capatana aia seaca ca de ce si ptr. ce , Hai siktir de aici !
7
0
E rugina de suprafata, nu mai fiti cretini
7
5
Sunt constructii in port care au peste 100 ani. Constructiile facute de renumita administratie nu tin decat cativa ani. Vezi pavelele din zona peninsulara, bulevardele care se tot sparg, retelele de apa si termoficare: Bani aruncati
14
3
Cade pe nisip
8
0
Ma plimb zilnic in zona dar am vazut multe persoane care sar gardul si se plimba pe pasarele dar nici un gardian.
7
2
WC de serviciu
4
2
Oricum a ajuns tarfa regimentului, de cand e tacsu la zeghe.
10
3
trebuie bagata in koorul mwistului de raduku.
16
4

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303