REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Pascu, „frizerul” pus vicepreședinte al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, demis de Ciolacu la două zile de la numire

Pascu, „frizerul” pus vicepreședinte al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, demis de Ciolacu la două zile de la numire

Andreea CONDURACHE 4 aprilie 2024 | 08:10 687

Premierul Marcel Ciolacu l-a eliberat din funcţia de vicepreşedinte al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc pe Cristian-Gabriel Pascu, la doar două zile de la numire, decizia fiind publicată, miercuri seară, în Monitorul Oficial, conform news.ro

Pascu, „frizerul” pus vicepresedinte al Oficiului National pentru Jocuri de Noroc, demis de Ciolacu la doua zile de la numire

”Articol unic. — La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Cristian Gabriel Pascu se eliberează din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, la Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc”, este decizia apărută în Monitorul Oficial.

Reprezentanţii USR  au cerut premierului Ciolacu să revoce numirea făcută la şefia Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc şi să permită parlamentarilor PSD să dezbată şi să adopte pachetul USR de legi anti-păcănele.

Potrivit reprezentanţilor formaţiunii, numirea unui hairstylist la şefia ONJN ”scoate şi mai tare în evidenţă ipocrizia lui Marcel Ciolacu şi a PSD”.

Şeful Executivului, Marcel Ciolacu, l-a numit luni, la propunerea Ministerului Finanţelor, pe Cristian-Gabriel Pascu în funcţia de vicepreşedinte la Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc, arată o decizie publicată în Monitorul Oficial.

Pascu are o diplomă calificare UCECOM, coafură, şi a terminat Facultatea de Drept la Universitatea particulară Hyperion, la vârsta de 32 de ani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510