REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
27.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Patron de pensiune din Eforie Nord, acuzat că dă la micul dejun mâncare ca la pomană

Patron de pensiune din Eforie Nord, acuzat că dă la micul dejun mâncare ca la pomană

Replica API 30 iulie 2022 | 00:00 4685

Reclamații împotriva unei pensiuni din Eforie Nord, fiind vorba de casa Ani. O persoană care a fost cazată la acea pensiune, reclamă mic-dejunul deosebit de frugal primit, aceasta considerând că ”nu aveai ce să mănânci„ Mai mult decât atât, persoana reclamă și faptul că a fost anunțată abia a doua zi că nu primește mic dejun și pentru copil pentru că nu achitase și pentru el. Reporterii Replica au încercat să afle și versiunea patronului pensiunii, Gelu Tulea, despre acuzațiile aduse de turistă.

Femeia precizează încă de la început că a mai fost cazată la Hotel Casa Ani, și nu au fost nici un fel de probleme, în acea periodă neexistând micul dejun în prețul cazării. Cu toate că s-a bucurat inițial de includerea micului dejun în prețul cazării, turista regretă acum această opțiune, micul dejun primit fiind ca la pomană. „ A fost totul perfect până ne-am dus dimineața să mâncăm. Un mic dejun de nu aveai ce să mănânci. Același mic dejun a fost toate cele 4 zile ( într-una din zile schimbase în loc de ou și crenvurști a pus cașcaval pane). A doua zi m-au anunțat că, copilul nu primește mic dejun deoarece nu am plătit pt el. I-am spus domnului "patron" care era foarte arțăgos și pus pe ceartă că nu mi se pare normal. Eu am plătit exact cât mi-a zis soția dânsului pe cameră. Bineînțeles a început să țipe la mine de față cu toată lumea "atât ai plătit, atât mănânci". Este ultima oară când mai calc la ei. Am primit același mic dejun în fiecare dimineață, ajunsesem să îmi vină să vomit când vedeam aceeași mâncare. Am fost în multe locuri cu soțul și copilul dar niciodată nu am plătit extra pentru el. Plăteam camera cât era și acolo aveam inclus.” a declarat femeia.

Această familie care a luat trei camere la mine, de 2 persoane fiecare, aveau și un copil de 2 ani și jumătate pentru care nu au plătit absolut nimic. Au plătit micul dejun doar pentru 6 persoane, câte 20 de lei de fiecare. Ei nu au spus că vor mic dejun și pentru copil, după ce au ajuns au zis că vor și pentru el. Eu am zis că le dau în prima zi, dar nu pot să le dau în fiecare zi, trebuiau să mai cumpere un mic dejun și pentru el. Ce au pus acolo că mancarea e ca la pomană, este total exclus. Pe mine mă costă doar micul dejun 10 lei, doar produsele, dar mai sunt și alte cheltuieli. Și meniul a fost diferit în fiecare zi, a fost și omletă, brânză nu au fost doar acele produse. Pe ei i-a deranjat că le-am cerut bani pentru micul dejun pentru copil. Oamenii cazați la mine plecau în camere cu iaurtul sau cu prăjitura pentru că se săturau cu ce aveau în farfurie. Până acum nu s-a plâns nimeni de acest mic dejun, nimeni nu mi-a reproșat, farfuriile pleacă, majoritatea mai pleacă cu iaurtul sau cu ce le mai rămâne. La cererea clienților am deschis restaurant, această familie când a venit prima oară cumpărau de la Lidl și își găteau sau veneau cu produse și le consumau pe șezlong. De aceea am hotârât să introducem micul dejun pentru a evita ca lumea să vină cu produse din altă parte.” a declarat Gelu Tulea, patronul pensiunii, pentru Replica de Constanța.

Gelu Tulea

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Puneti poze cu pensiunea si faceti reclama negativa in spatiul online, numai asa putem sa falimentam jigodiile astea.
2
0
ia puneti ma o poza si cu un mic dejun din bulgaria in aceleasi conditii de cazare si masa ca tot denigrati la comanda pe aici, sa vedeti si voi diferenta!!!
2
0
ce vreti sa va dea ciobanul??? bine cu nu v-a dat si-o mUE
3
0
Datii cremvrustul ,si nu mai veniti la zgarciomanul asta! Cat poate manca un copil de2 ani?
2
0
Pai ce vreti, ma ? Noi nu trebuie sa facem bani, sa-i ducem la Cogealac?
2
0
In afara de ou, tot ce este in poza este toxic pentru organism
2
0
Ce facusi bre nea gelu? Cu 5ron hraneai un copil de 2 ani. 2xoua 1 cana cu ceai 2 felii de paine o rosie si o branzica. Daca vine ala de la pesede in control, iti inchide pravalia...
3
0
maria cipanca prroasta cu curul mai aproape de pamant decat de cap .pe banii mei ma duc si imi fac avacanta unde vreau chiar si pe 2 lei la care tu te bucuri ca m-ai pacalit .
2
0
VRETI PE DOI LEI SA PETRECETI O VACANTA DE VIS !
2
0
cum sa vii in eforie,in romania,la mare????la cipani ba?mincare din putreziciuni,astia au ferme si tot ce moare de boala sau batrinete,hop,in farfuriile voastre. Pai voi veniti la mare sa faceti ula mare? ha,ha,eforie,mizeria pamintului!
5
0
Virgile, iar vrei caskaval?
2
0
Vai de capul tau de patron.Rusine! Auzi,nu au platit pentu copil!!!! Cu atitudinea asta faci de rusine hotelierii!
3
0
Inca nu teau prins baieti orfanule sa te violeze ? A stai ca iti place cr3d ca deasta tot postezi articole de tot rahatul eu zic sa scrii o carte " cum am fost violat in copilarie"
2
0
De unde mm important politician...toti fute vant ai aduce ploaie sunt importanti...aa.poate importanti ca pompau banii in campaniile electorale
2
0
... are cipanul ala de patron !
3
0
micul dejun nu se plateste pe xamerea....... daca veneai cu zece copii dadea faliment sla
2
0
M*****n suta la suta
2
0
Sa plateasca micul dejun pt un copil de 2 ani?! Unde ai invatat turism, idiotule?!
3
0
Mici, bere? Friptura de caprioara? Avea dreptate Buhnici!
1
3
ce mizerie, ce bataie de joc acel asa-zis mic-dejun, ar tre inchisa pensiunea cu pricina sau cel putin sa nu li se mai permita prestarea de servicii de alimentatie publica...
4
0
Nu spun ca meniul de dimineata e excelent, dar unii romani nu au nici asta sa puna pe masa. Iar copilului meu chiar ii dau iaurt cu biscuite cum e mai sus. Cine spune ca asa arata mancarea de spital atunci nu a fost internat niciodata la stat. Acum 2 luni, in spital de stat, meniul pe 4 zile: zilnic, dimineata, 2 felii paine neagra si o lingura magiun plus un ceai, pranz un bol minuscul cu tocana cartofi si mazare si o bucatica mica de pulpa dezosata tare, uscata, cina la fel Ultima zi, dimineata, am avut 2 felii paine neagra, un strop magiun si un cub unt! Romania, 2022, spital Buc
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513