REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.5° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
28.5° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Patronii LOCALURILOR din CONSTANȚA au COLECȚIE de AMENZI

Patronii LOCALURILOR din CONSTANȚA au COLECȚIE de AMENZI

Replica API 22 martie 2021 | 12:00 4114

Municipiul Constanța se află în codul roșu din data de 10 martie, iar printre măsurile care trebuie respectate este și închiderea localurilor și a restaurantelor la interior, fiind permisă servirea doar la terase. Cu toate acestea, unele dintre localurile din Constanța nesocotesc această măsură, chiar dacă organele legii le-au amendat în mai multe rânduri, cuantumul amenzilor fiind probabil mult prea mic. Este vorba de Entourage, Sofra, Red Vision, On Plonge, Asado, Kuydo și lista ar putea continua.

În Constanța sunt mai multe localuri pentru care sancțiunile pecuniare date de poliție nu reprezintă aproape nimic, astfel că nerespectarea regulilor este la ordinea zilei. În cele 2 săptămâni de la intrarea municipiului în scenariul roșu, acestea au nesocotit măsurile impuse punând astfel în pericol sănătatea clienților dornici de o ”ieșeală” în oraș.

Entourage, campioana amenzilor

Printre cele mai amendate localuri este Entourage, care, în urma unui control efectuat în seara de 13 februarie, a fost amendat cu 5000 de lei pentru nerespectarea legii fumatului. Totodată, potrivit informațiilor noastre aici nu se respecta regula de 30 la sută din capacitate și nici aceea de distanțare socială.. Aceleași două localuri au ”călcat” pe bec și în seara de 20 martie, desfășurând acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se astfel prevederile Legii 55/2020. Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 10.000 de lei. Printre localurile amendate în ultima perioadă se află și On Plonge, Sofra, Asado, Kuydo și Red Vision.

Constanța, aproape de carantină

Vă reamintim că municipiul Constanța este foarte aproape de carantină, duminică, 21 martie, incidența cazurilor de coronavirus fiind de 5,26. În momentul atingerii pragului de 6 cazuri la mia de locuitori, carantina va fi instalată la Constanța.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu e niciun machidon patron la localurile enumerate.Furi curent
1
0
Fraierii care stau ca ghertzoii in casa si trag de-o bere la pet se oftica hahaha.Saraciilor,nu va mai ofticati !
2
3
Amenzile astea nu se platesc sunt contestate in instanta unde sunt anulate
4
1
mai este beta unde sambata era full.si totusi amenzile chiar se platesc?si de ce trebuie sa facem control zilnic?am venit te-am gasit ca nu respecti legea te - am inchis.restul e can can pt tarfe
4
0
Pai daca in Romania nu este lege atunci este si normal ca hoti fura ca intr-un sat fara caini,ia sa fie prima amenda10.000 a doua 100.000 si avertisment ca daca te prinde a treia oara iti inchide localul si in plus cel care a fost amendat chiar si numai o singura data nu prumeste nici un sprijin de la stat,scutiri de taxe,ajutor pt ca a fost COVID,etc,tocmai pentru ca a zadarnicit efortul statului in lupta cu pandemia.
4
1
makidonul de la Entourage sa fie impuscat in cap su dupa, sa fie futut in gaura pe care a facut-o glontul.
4
1
Sa moara toti makidoni si eu raman. Jegosul asta cu anturaj are cotetul ala imputit pe spatiul verde ! Chitac a incasat spaga si nu vrea sa-l demoleze. Chitac si Feliciu corupti si hoti.
7
2
Din cauza astora vom intra in carantina iar. In fiecare seara stau gramada acolo, pana acum nu i-a deranjat nimeni. Sa fie control in fiecare seara!
11
3
Cum se face ca Entourage ia amenda in fiecare zi de 10 000 de lei si tot functioneaza?
15
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016