REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Patronul clubului Ego s-a căsătorit cu o tânără mai mică cu 23 de ani. Video

Patronul clubului Ego s-a căsătorit cu o tânără mai mică cu 23 de ani. Video

Mirela PASCAL 28 iulie 2023 | 00:00 15772

Adrian Caraiorgu, patronul clubului Ego din Mamaia, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Antonia, o tânără cu 23 de ani mai tânără. Cei doi au avut o nuntă de vis, petrecerea fiind organizată la clubul pe care Caraiorgu îl patronează. Maestrul de ceremonie a fost Cove, prezentator TV.

Patronul clubului Ego s-a casatorit cu o tanara mai mica cu 23 de ani. Video
Până de curând, Adi Caraiorgu, patronul clubului Ego din Mamaia, se declara un burlac convins. De-a lungul timpului, s-a mai afișat cu tinere domnișoare, însă niciuna nu părea să-i fi ajuns la inimă. De ceva timp, Caraiorgu, în vârstă de 48 de ani, și-a găsit fericirea în brațele unei tinere, Antonia Ț., din București, o brunetă frumoasă și sexi de 25 de ani care a reușit, în cele din urmă, să-l cumințească pe afacerist și să-l așeze la casa lui.

Patronul clubului Ego s-a casatorit cu o tanara mai mica cu 23 de ani. Video

La jumătatea lunii iulie, Adi și Antonia au spus „DA“ în fața ofițerului de stare civilă, iar petrecerea de nuntă a avut loc, evident, la clubul Ego. Au fost invitați unul și unul, din țară și de peste hotare, inclusiv din SUA, iar maestru de ceremonie a fost prezentatorul TV, Gabriel Coveșteanu.

Patronul clubului Ego s-a casatorit cu o tanara mai mica cu 23 de ani. Video
Dacă mirele a purtat un costum negru, simplu, mireasa a sclipit într-o rochie mulată, tip sirenă, cu trenă și cu spatele gol. Pentru dansul mirilor, cei doi au ales melodia „The Best“, a Tinei Turner, iar momentul a fost asezonat cu artificii, fum greu (pe baza de gheață carbonică) și fumigene colorate.

Video:
 

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A vrut mamica sa stie asezata la casa ta fetita..ce sti tu la 25 de ani de casatorie mucoasa mica si naiva . Ai venit tu sa il mananci de bani sa o scoti pe mata din saracie
8
1
Decat sa mai faci mooia pe centura ai gasit un babalac cu bani si limba tare...
13
1
plozi pe banda rulanta. Atat intelege din viata, sa se reproduca, ca sa manance dupa urma copiiilor.
6
1
Bravo daca se iubesc! Casa de piatra! Sa fie intr-un ceas bun! FELICITARI!
3
5
Dea Dumnezeu mintea cea de pe urma, dar in cazul de fata, treaba marge bine vreo 10 ani, apoi arzoaica vrea si sula nu numai bani
7
1
Presa noastră cea vitează! Este câinele de pază! Care latră... contra cost!
8
2
Presa noastră cea vitează! Este câinele de pază! Care latră... contra cost!
5
2
Ei și ce! Era știre de ziar? Sunteți cucapu voi de la replică!!!
6
2
Fa-l de bani si da-i cu piciorul… Doar n-o sa speli la fund un mos in cativa ani, esti tinerica, gasesti oricand altceva
6
0
Pașa ăla mai stă ca cățelul după Caraiorgu? Pe terasa La Fattoria Herăstrău aștepta să plece toți de la masă și lua șpaga lăsată de cei cu care era la masă. După ce s-au prins ospătarii de manevră, urmăreau când rămânea singur și stăteau în jurul mesei ca să nu mai șutească șpaga lăsată. Și uite așa a trecut prin viață până la vârsta asta. Ca lebăda!
15
1
Nu e primul nu e ultimul, fata are 25 de coti ii toarna unul sau doi plozi si apoi pe la 40 divorteaza si ii ia jumate din avere. El va avea practic un secol fata de el asa ca va fi si el fericit ca e lasat in pace.
12
0
L a luat de sot din dragoste, nu pentru banii lui nu va faceti griji :)))
16
1
Bai saraciilor, bai frustatilor n ati facut nimic in viata si urla invidia in voi pt succesul altora...nu mai stiti ce sa inventati...mars la munca! Casa de piatra mirilor! Superbi amandoi!
10
22
medularul meu e mort de mult , daaar am o limba premium !
16
2
Peste câțiva ani papu joacă table in parc Prințesa la plaja din Monaco
24
1
Vum ma Adita, sami faci tu una ca asta ?!? Oricum ramai mereu in inima mea !
11
1
Adi la 48 arata mai bine ca multi de 30 de ani burtosi si saracii .. deci normal ca fata a preferat un barbat bine si de succes in locul unora ca cei mentionati mai sus . Nu intelegeti cursul vietii - va otraveste invidia mintile . Casa de piatra Adi ! Casa de piatra si multi copii frumosi iti doresc !
20
17
Bravo lor
10
9
La mulți ani diferență între cei doi Lumea a luat-o razna la fel ca natura Iubirea de azi se măsoară doar în bani Acum se mai da cu undita la peste Să vezi când se termină momeala se întrerupe pescuitul
22
5
Te pisi de ras toata lumea stie ca asta e poponar
29
11
asteptam cu interes divortul
27
7
Casa de piatra!
9
18
Il adora pentru intelectul sau si bunatatea peste masura.
44
4
Ce vă mai pricepeți voi la femei...
16
20

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166