REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
30.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Patronul de la Bismobil, de negăsit, după ce a dispărut cu banii de avans

Patronul de la Bismobil, de negăsit, după ce a dispărut cu banii de avans

Mirela PASCAL 14 ianuarie 2023 | 00:00 3466

Patronul Bismobil Kitchen, Mihail Șaran, care a păgubit sute de români printre care și numeroși constănțeni, este de negăsit. Polițiștii din Cluj îl caută, fiind deschis un dosar penal pe numele acestuia, însă pare să fi dispărut de pe Terra.


În țară, s-a creat o isterie generală, după ce reprezentanții Bismobil Kitchen au tras obloanele showroom-urilor și s-au făcut nevăzuți, clienții păgubiți încercând în zadar să ia legătura cu aceștia pentru a-și recupera avansul. Și polițiștii din Cluj îl caută, iar acesta este de negăsit. De altfel, chiar patronul Mihail Șaran a declarat, recent, pentru Replica, că s-au formulat cinci plângeri penale. Între timp, numărul acestora a crescut.

Poliția din Cluj a deschis dosar penal

Poliția municipiului Cluj-Napoca s-a sesizat din oficiu și a întocmit dosar de cercetare penală la nivelul Biroului de Investigații Criminale, fiind întocmit un dosar de cercetare penală, constituit ca urmare a sesizării din oficiu, în baza informațiilor apărute în spațiul public, potrivit stiridecluj.ro.

Reamintim că Bismobil Kitchen, care a păgubit sute de români, printre care și numeroși constănțeni, a creat un întreg val de panică. Firma fondată de basarabeanul Mihail Șaran le-a promis clienților electrocasnice și mobilă de bucătărie de lux, mulți dintre cei păgubiți achitând deja integral sau în mare parte valoarea acestora. Numeroase comenzi nu au fost însă niciodată livrate, iar cumpărătorii, inclusiv din Constanța, s-au văzut bătând la uși închise, întrucât Poliția Locală a pus lacătul pe showroom-ul pe care l-a deschis în Mamaia SA, la solicitarea proprietarului care i-a închiriat spațiul, pentru neplata chiriei, iar angajații au plecat după neplata salariilor. Proporțiile acestui fenomen se extind la nivel național, atât la Iași, cât și la Sibiu și București întâmpinându-se aceleași probleme. Bismobil Kitchen nu dispunea de o fabrică proprie de mobilă, apelând la subcontractori din întreaga țară. Mulți dintre aceștia, așa cum este și cazul societății care onora comenzile Bismobil Kitchen, din Constanța, au căzut victime ale administrației deficitare a companiei ce figurează cu datorii neplătite către producători.

Mai multe puteți citi în materialul de mai jos.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vad ca romanul, de la CARITAS incoace nu s-a invatat minte...sau, astia sunt copiii celor pagubiti in anii 90 ! Romanul este de o credulitate egala cu prostia....unii chiar isi merita soarta !
1
1
Băi ăștia doi se mai jos , Ion și Gyby , voi aveți habar care sunt competențele poliției naționale și ale politiei locale ? Mintea voastră este capabilă să facă diferența dintre cele două instituții ?
4
2
cand vinzi rosii , ardei si ...patrunjel, p.locala si adm.pietelor te intreaba de ...sanatate!pe asta cine la intrebat, sa i despagubeasca ei !asa i normal ca au fost platiti sa o faca!
6
2
Bună dimineața noapte a ajuns să ne fure și moldovenii in statul de drept bananier A fost verificat de cineva maidanezu cand a deschis firma taxe impozite a plătit la stat Poliția îl caută cu lumânarea in tunel In orice stat din vest când deschizi ceva ești verificat de unde ai bani cine ești r*mânia n-are bani la buget da poliția verifică cine n-are bilete in autobus gogoseria din colț nu are voie să confiște bani și bunuri de la rechinii cu bani furați acolo cașul se imparte
9
2
Ahaahaaa, inca se nasc naivi care sunt buni de jumulit.
7
0
Era prin Mall Dubai la shopping, chiar imi parea cunoscut si nu stiam de unde sa-l iau.
7
1
Ti ai draq de p****i ca bine v a facut natie de autisti. Asa v au tepuit si cu apartamentele la mamaia nord. Si p****i si infumurati care va amanetati pe viata doar ca sa pareti ca aveti dar voi sunteti rupti in cwr vai mama voastra.
11
0
il gasiti in piata la Galati, aduce saptamanal mere. Mereti sa va dea mere.
11
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436