REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Patronul de la Dacica s-a ales doar cu o amendă penală, după ce a intrat înarmat în sala de judecată!

Patronul de la Dacica s-a ales doar cu o amendă penală, după ce a intrat înarmat în sala de judecată!

Victor ROTARU 13 septembrie 2023 | 00:00 2177

Iulian Vitcu a scăpat doar cu o amendă de 60.000 de lei după ce a intrat cu un cuțit militar de 23 de cm în sala de judecată. Totul s-a întâmplat în luna mai a anului 2020, atunci când fusese chemat de către magistrați la audieri, pentru faptul că a refuzat să-și demoleze construcțiile ilegale de pe plajă, fiind somat de către reprezentanții ABADL. 

Patronul de la Dacica s-a ales doar cu o amenda penala, dupa ce a intrat inarmat in sala de judecata!Vitcu Iulian

În anul 2020, autoritățile publice au pus la pământ mai multe construcții ilegale de pe plaja din Faleză Nord. Operațiunea a fost demarată atunci când ABADL a constatat că mai multe beach baruri de pe plajă au fost amenajate ilegal. Somate fiind, celelalte localuri amplasate pe plaja din Faleză Nord s-au conformat, însă, Iulian Vitcu nu a vrut să audă de așa ceva. În acest caz a fost deschis un dosar împotriva celor care au refuzat să-și demoleze construcțiile aflate ilegal pe plajă. Vitcu a fost chemat la audieri, și, probabil pentru a impresiona instanța, a avut asupra sa un cuțit de 23 de cm, de tip militar, fiind reținut în cursul aceleiași zile. 

Patronul de la Dacica s-a ales doar cu o amenda penala, dupa ce a intrat inarmat in sala de judecata!Demolarea beach-barurilor din 2020

Acum, la mai bine de 3 ani de la incident, magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să înceteze procesul penal pornit împotriva lui Iulian Vitcu, pentru săvârșirea infracțiunii de continuare a executării lucrărilor după dispunerea opririi lor de către organele de control competente, prin intervenirea prescripției răspunderii penale. Însă, magistrații au decis să îl amendeze pe Iulian Vitcu cu 60.000 de lei pentru săvârșirea infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. 

Vitcu este recidivist

Iulian Vitcu a fost condamnat, în 2015, la doi ani cu suspendare, pentru infracțiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. El a fost cercetat şi pentru părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulație.

Patronul de la Dacica s-a ales doar cu o amenda penala, dupa ce a intrat inarmat in sala de judecata!Vitcu Iulian

Potrivit rechizitoriului, la data de 03.12.2011, Iulian Vitcu a condus autoturismul marca Seat Ibiza, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, pe mai multe străzi din Constanţa, după ce în prealabil s-a tamponat cu un alt autoturism și a trecut pe culoarea roșie a semaforului electric la intersecția bld. Mamaia cu bld. Tomis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar nu pot sa imi dau seama ce au in cap oamenii astia care se urca la volan fara a avea permis de conducere.. Chiar au impresia ca legea nu e pentru ei sau cred ca nu pot sa fie prinsi ? Presupun ca si permisul l-a luat cu bani si nu a stat sa invete teoria de pe i-drpciv.ro sau din carte
1
0
Pai vad ca gunoiul asta da din una in alta. Nu se explica ca a intervenit prescriptia decat prin spaga asa ca deschideti alt dosar si lui si judecatorilor manjiti
9
0
Medgidia a dat un mached0n taximetrist psihopat pe nume E P U R E. Îl știți? Omu' e diagnosticat cu ADHD. La ora actuală, singura lui sursă de venit este evaziunea din închirierea apartamentelor făcute din șpăgile de la studenți. Că atâta știe el să facă. Afacerile legale nu sunt domeniul. Și la construcția de pe strada C Ă L Ă R A Ș I i-a dat șpagă lui Făgădău pentru autorizație. Psihopatu' se crede și macho. Pe facebook tot scrie puștoaicelor că poate-poate agață și el ceva. Violator cu legitimație. Al naibii merge pe stradă la derută cu chelia aia, când, de fapt, el este pletos. Onanist cu adeverință.
2
7

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677