REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.3° Constanța Mie., 9 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6877
15.3° Constanța Miercuri, 9 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6877
 

Patronul de la Exclusiv Auto vrea să ridice un bloc cu 8 etaje, pe terenul de sport al hotelului Comandor

Patronul de la Exclusiv Auto vrea să ridice un bloc cu 8 etaje, pe terenul de sport al hotelului Comandor

Mirela PASCAL 9 octombrie 2024 | 00:00 422

Stațiunea Mamaia a devenit, de câțiva ani, ținta dezvoltatorilor imobiliari care au construit imobile pe bandă rulantă, sufocând, astfel, stațiunea până la refuz. În continuare, cea mai luxoasă stațiune de pe litoral se află în atenția afaceriștilor... iar acolo unde mai e disponibil un petec de pământ se construiește bloc, hotel sau imobil cu destinația de apartamente de vacanță. Patronul de la Exclusiv Estate ENB se pregătește și el să trântească un hotel cu 8 etaje, în zona Comandor. A schimbat reglementările urbanistice ale terenului, prin realizarea unui PUD, care s-a aflat, ulterior în consultare publică pe site-ul Primăriei Constanța. Interesant este că nimeni nu a părut deranjat de viitoarea investiție. Cu alte cuvinte, nu au fost depuse observații.

Patronul de la Exclusiv Auto vrea sa ridice un bloc cu 8 etaje, pe terenul de sport al hotelului Comandorzona unde ar urma să se ridice hotelul

Pe 27 august a.c., Exclusiv Estate ENB a demarat procedura informării și consultării publicului privind Planul Urbanistic de Detaliu - „construire imobil S+P+5-8E cu funcțiunea de hotel, stațiunea Mamaia, mal Lac Siutghiol, teren sport Comandor. Pe 7 octombrie, Primăria Constanța a publicat și raportul informării și consultării publicului cu privire la proiectul de mai sus și... ce credeți? Nimeni nu a avut obiecțiuni!

Patronul de la Exclusiv Auto vrea sa ridice un bloc cu 8 etaje, pe terenul de sport al hotelului Comandor

Pe terenul care a generat PUD-ul se dorește stabilirea condițiilor de construire a unui imobil S+P+5-8E cu funcțiunea de hotel, în Stațiunea Mamaia, situat în zona D, unde se întâlnesc în general funcțiuni mixte (spații verzi, alei pietonale, parcaje, lăcașe de cult etc.), structuri de primire turistică cu funcțiuni de alimentație publică și structuri de primire turistică cu funcțiuni de cazare, aflat la aproximativ 300 m de faleză Marii Negre. Prin P.U.D. se studiază posibilitatea de a crea suprafețele necesare unei bune funcționari la capacitatea dorită de beneficiar, în contextul urbanistic existent. Conform P.U.Z. stațiune Mamaia, zona se află în zona D, U.T.R. 24 (cazare, alimentație publică, locuire), terenul făcând parte din teritoriul intravilan al localității. Folosința actuală a terenului este curți construcții. Parcela se află în zona de protecție Lac Siutghiol conform prevederii PUZ aprobat cu HCL nr. 121/2013.

Patronul de la Exclusiv Auto vrea sa ridice un bloc cu 8 etaje, pe terenul de sport al hotelului Comandorzona unde ar urma să se ridice hotelul

Exclusiv Estate ENB SRL are sediul pe Intrarea Șoseaua Mangaliei, lângă DSV, și se ocupă cu reparația autovehiculelor. Pentru acest sediu, patronul Marian Florea se gândește să facă economii, așa că a aplicat, la stat, pentru fonduri în vederea realizării unei capacități de producție a energiei electrice din surse regenerabile de energie solară (amplasare panouri fotovoltaice), cu o putere instalată de 140,2500 KWp/0,14025 MWp în anul calendaristic ulterior finalizării proiectului.

Patronul de la Exclusiv Auto vrea sa ridice un bloc cu 8 etaje, pe terenul de sport al hotelului Comandorsediul de pe Șoseaua Mangaliei

O duce bine... vânzări de aproape 100 de milioane de lei, în 2023

În vremuri de criză, Exclusiv Estate ENB SRL o duce foarte bine, din punct de vedere financiar. Anul trecut, cel puțin, a avut vânzări de aproape 100 de milioane de lei și profit de 4,3 milioane de lei. Societatea este deținută de Exclusiv Auto ENB SRL, administrată de Iosif Cristian Anton și deținută, în proporție de 100 %, de Marian Florea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3153042226
5/49
1113510417
joker
15424182817