REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mar., 13 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6820
23.4° Constanța Marți, 13 August 2024 Anul XX Nr. 6820
 

PATRONUL fostului club BELLAGIO și-a falimentat firmele ca să devină DEZVOLTATOR IMOBILIAR

PATRONUL fostului club BELLAGIO și-a falimentat firmele ca să devină DEZVOLTATOR IMOBILIAR

Replica API 11 iunie 2021 | 23:39 38002

George Ilie, cândva unul dintre ”mondenii” Constanței, cunoscut pe litoral prin prisma clubului pe care l-a deținut în Mamaia, Bellagio, s-a reprofilat. După ce și-a falimentat, pe bandă rulantă, firmele pe care le-a deținut, Ilie s-a reorientat spre construcții rezidențiale. A pus bazele unei societăți ce are ca domeniu de activitate lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Firma nou înființată, în ianuarie a.c., se numește Nobu Park, și are sediul social în București. N-ar fi exclus să auzim că, în viitorul apropiat, își face intrarea și pe piața din Constanța. Doar, litoralul este raiul investitorilor imobiliari!

Suntem curioși cât îl ține! De ce spunem asta? De-a lungul anilor, a înființat pe bandă rulantă firme, cu diferite obiecte de activitate, în unele dintre ele fiind asociat cu fratele său, Viorel Ilie. Cum, nu reușeau să-și salveze de la moarte firme, frații Ilie au fost consecvenți, înființând altele in locul celor ”îngropate”, lăsând în urma lor multe datorii. Club Moulin Rouge SRL, Mulat Club SRL, Cardinal IG SRL, Cardinal SRL, Million Dollars Impres SRL, Asafora Club SRL sunt doar câteva dintre acestea.

Cât despre fratele său, Viorel Ilie, patronul clubului Million Dollars din București, acesta a fost arestat pentru mărturie mincinoasă și favorizarea infractorului, în dosarul în care fiul lui Nuțu Cămătaru a fost acuzat de tentativă de omor.

Bellagio a ”murit”, pentru că George Ilie nu a avut autorizație. Fostul club așteaptă de 11 ani să fie demolat

Iar, dacă ne uităm în urmă și privim clubul Bellagio, acesta a fost, multe sezoane estivale la rând, miezul distracției din Mamaia, adunând la un loc toată lumea vestită și mondenă din București, dar și din Constanța, precum fostul edil Radu Mazăre, avocata Lizeta Haralambie, de care George Ilie era destul de apropiată, dar și alții.

Ilie George, sursa foto: national.ro

Numai că, puțini știau că Ilie exploata clubul ilegal, neavând autorizație de construire. În 2010, era vorba că va fi demolat. De 11 ani, ruina e încă acolo, cârpită, peticită şi cu o anexă în care au fost aruncate bucăţi de scânduri, plastice şi alte asemenea resturi. Imobilul este administrat de Regia Autonome de Distribuție și Exploatare a Firmelor din România. Primăria Constanța a făcut demersuri de-a lungul timpului pentru a prelua acel teren, dar nu a fost posibil. Cei de la RADEF au fost sancționați pentru că nu au demolat clădirea, dar degeaba.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Romania nu obtii autorizatii, daca nu dai şpăgi la şmecheti ! Vii din strainatate,vrei sa-ti deschizi o afacere si statul iti pune bete in roate!Mai bn sta cladirea parasita ,de ani de zile ,decat sa produca bani ! ASTA-I ROMANIA
1
0
De Sss de ce nu mentionati?
2
0
Vezi ca el era apropiat de Lizeta, nu apropiata. In cazul de fata, complementul "apropiat" face acordul cu subiectul. ...sau poate nu.
1
7
sa vedeti cind se va prabusi "raiul imobiliar" cum o sa fie hehe
12
2
Da,putem.Pentru ca la Constanta se poate.Au cu cine,au cu ce ,dar mai ales au unde.Constanta ,raiul smecheriilor imobiliare.
13
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016