REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Patronul hotelurilor Alcor și Dorna prins la volan sub influența cannabisului!

Patronul hotelurilor Alcor și Dorna prins la volan sub influența cannabisului!

Mirela PASCAL 5 august 2023 | 00:00 7861

Cornel Cușă, patronul hotelurilor Alcor și Dorna din Mamaia, stă ca pe ace în așteptarea sentinței în dosarul în care e cercetat pentru conducere sub influența drogurilor. De trei ori a fost amânată pronunțarea, semn că magistrații nu se decid dacă să-l condamne sau nu. Luni 31 iulie, a avut termen în dosar, însă Judecătoria Giurgiu a amânat pronunțarea pentru 21 august.  

Patronul hotelurilor Alcor si Dorna prins la volan sub influenta cannabisului! Cornel Cușă

Cușă a fost depistat de polițiștii rutieri, în timp ce conducea autoturismul marca BMW, pe raza municipiului Giurgiu, aflându-se sub influența unor substanțe psihoactive, mai exact THC (cannabis). După mai bine de un an de anchete, dosarul afaceristului a ajuns în instanță, iar pe 19 mai a avut primul termen. De atunci, judecătorii tot amâna pronunțarea în dosar, ultima amânare având loc pe 31 iulie, când Judecătoria Giurgiu a decis să-l mai cheme la bară pe Cușă pe 21 august a.c.

Cornel Cușă a ajuns în atenția polițiștilor de la Rutieră chiar înainte de Paște, în 2021, aflându-se la volan sub influența unor substanțe psihoactive. A fost dus la Institutul de Medicină Legală “Mina Minovici” să i se facă testul antidrog al cărui rezultat a fost pozitiv, depistându-se în sânge substanța THC (cannabis). Cornel este unul din cei doi fii ai afaceristului giurgiuvean Gheorghe Cușă, cel care a pus pe picioare firma de drumuri “Gecor” din Călugăreni și fratele lui George Cușă, nașul lui Gabi Bădălău, fiul baronului PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău.

Patronul hotelurilor Alcor si Dorna prins la volan sub influenta cannabisului!

Riscă pușcăria sau amenda penală

Abia în noiembrie 2022 s-a dispus trimiterea în judecată a lui Cornel Cușă, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, prevăzută de art. 336 alin. 2 d din Codul Penal. Judecătorul de cameră preliminară a reţinut că rechizitoriul este întocmit legal. Deși avea posibilitatea de a formula în scris cereri și excepții cu privire la legalitatea sesizării instanţei, legalitatea administrării probelor și a efectuării actelor de către organele de urmărire penală, Cușă nu s-a deranjat să-și dovedească nevinovăția.

Așa că judecătorul de cameră preliminară a dispus începerea judecății lui Cornel Cușă. Afaceristul a ajuns pentru prima dată în fața magistraților pe 19 mai, atunci când a fost stabilit un prim termen de judecată în dosarul penal. Însă, magistrații au amânat pronunțarea pentru 15 iunie. Nici la această dată nu s-au decis cu privire la pedeapsa pe care trebuie să i-o aplice afaceristului, așa că au amânat, din nou, pronunțarea, pentru 14 iulie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce-ai facut patronake?
0
0
O sa scape NEATINS. Judecatorii&Procurorii sunt corupti, iau spaga si impart Dreptatea cu DUBLA masura! E doar o problema de timp, se taraganeaza decizia ca in cazul Generalului Oprea si dupa aia se asterne praful si il achita. NU exista Justitie Corecta in Romania! Uitati va la toate decizii le aiuritoare ale Judecatorilor :Generalul Oprea, judecatirul Adaam din Brasov, Hrebenciuc si fiul sau Andrei, Pipoviciu, Ghita, Adamescu, Doctorul OPRESCU, fata lui BASESCU - Ioana, Savulescu, fiul Lui Gino IORGULESCU, Bica fosta mare sefa in procuratura fugita in Italian, UDREA si lista poate continua. Ati vazut pe vre unul condamnat definitiv si recuperati banii aia de care are atata nevoie Romania? Nici NU o sa ii vedeti condamnati si bani recuperati De ce? Simplu NU EXISTA JUSTITIE IN ROMANIA!
6
0
asa si asta e stire? cat ya dat ,k e la prima abatere, 3 luni..cu suspen dare..haa,scieti ceva mai interesant, cat e pepenii. la cogealac, si fazolea
0
6
O sa scape , e cipan si justitia e corupta
15
1
Asta ca tot era articolul ala in care chipurile nu stiu ce ministere iei bateau joc de turismul si litoralul romanesc.
5
2
Asta hartuia angajatele si le dadea afara pe pustoaicele care nu se culcau cu el. E caz penal
22
0
Daca nu era patron, era mai dificil. Asa,are sanse la ceva mai bland.
11
0
Ii pupa mana judecatorii din Giurgiu cand se intalnesc cu el
15
1
Judecatorii nu s au inteles la spaga. Dar e bine fraierii oricum or sa le plateasca si pensiile speciale
20
1
O fi fost aracetul din branza.
14
2
Se amana pana se prescrie
19
0
La banii pe care-i are si la ce fomisti sunt in justitie, nu risca nicio puscarie. Dupa pronuntarea sentintei o sa cheme si 2 fete la masaj la fel cum au facut fratii t**e. Asa functioneaza tara magistratiilor cu pensii nesimtite
36
0
Îl doare la karici pe chel, cap de karici, fumează buruiana și se arde în gaozz... E satul de dodoashka
25
0
nu sta deloc ca "ca pe ace" il doare in cot ca stie ca scapa ieftin; oricum asta e trendul acum si canabisul e drog usor; cocaina e mai interesanta si la mare moda
27
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510