REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Patru elevi de liceu s-au filmat în timp ce făceau sex și au răspândit clipul în școli și pe rețelele de socializare

Patru elevi de liceu s-au filmat în timp ce făceau sex și au răspândit clipul în școli și pe rețelele de socializare

A.C. 22 martie 2024 | 14:17 5726

Caz extrem de grav petrecut în două dintre cele mai bune licee din Galați: patru elevi de 16 ani s-au filmat în timp ce întreţineau relaţii sexuale cu una dintre colegele lor şi au distribuit apoi clipurile în şcoli şi pe reţelele sociale. Băieţii au fost ridicaţi de DIICOT chiar în timpul orelor.

Patru elevi de liceu s-au filmat in timp ce faceau sex si au raspandit clipul in scoli si pe retelele de socializare

Elevii au fost luați de polițiști direct de la ore și duşi la audieri. Doi dintre ei învață la Colegiul Pedagogic.

„Sesizarea s-a făcut din oficiu a organelor de anchetă, noi am solicitat ajutorul Poliției pentru a clarifica niște aspecte care ne-au fost aduse la cunoștință de profesorii noștri. Este vorba despre un comportament pe care l-au adoptat într-o anumitî situație, din naivitate, din lipsă de informații, din tentații ale vârstei”, a declarat pentru Digi24 directoarea unuia din cele două licee.

Alți doi elevi implicați în acest caz învață la un alt liceu din Galați.

 

Patru elevi de liceu s-au filmat in timp ce faceau sex si au raspandit clipul in scoli si pe retelele de socializare

Victima, fata implicată în scandal, este elevă tot la Colegiul Național Costache Negri din Galați și este colegă cu doi dintre băieții audiați de procurorii DIICOT.

„Au fost invitați la DIICOT sau la Poliție și s-au dus acolo. Eu nu știu care e motivul pentru care au fost luați. La noi avem numai elevi buni, ca să fiu sincer”, a spus directorul celui de-al doilea liceu. Inspectoratul Școlar Județean Galați nu a făcut încă verificări în acest caz. Adrian Silvestru, purtător de cuvând IȘJ Galați: „Au fost invitați de la școală pentru a da aceste declarații. Inspectoratul Școlar nu poate să facă niciun fel de anchetă”. DIICOT a confiscat telefoanele celor 4 elevi, iar procurorii de la Crimă Organizată așteaptă avizul judecătorului pentru percheziția informatică, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bulangiule care esti....te simti tu
1
2
parca ieri aveati alt titlu....
5
2
Nota 4 la purtare și exmatriculați!
8
0
da guvernul pe Tv, asta se promoveaza pe net, luati rezultatele! Sa vedeti mai pe urma, armele de asalt!..
6
1
Escu, Riscu, Relu si Lake! Faceau un gangbang intre ei! Sa va iau in salam, ba, meltenilor!
6
5
Nu erau si olimpici? Se calaresc moldovencele si pe urma chitaie ca la 30 de ani au deja 16 plozi si n-au ce sa haleasca.
13
7
sunteti o tara de frustrati secsual, majoritatea locuiti cu parintii pana la adanci batraneti, n-aveti parte nici macar de o la ba in liniste, vai de pla voastra, va luati de copiii astia ca fac ce voi n-ati fost in stare.
9
24
Cele mai mișto gagici sunt m0ld0vencele, mai ales cele din Vaslui
8
13
Sigur este fica sau ruda cuiva cu relatii . Altfel se punea batista pe tambal . Chiar si asa , daca sunt vinovati , sa plateasca
10
3
Directorii de gimnaziu sau liceu mint si musamalizeaza toate cazurile de bullying. Este generalizat in toata Romania. Au instructiuni de la minister pe surse. Decakat ministru invatamantului.
16
4
S au trezit ghertoii de pui de moldoveni in cap cu gang bang. Va da aia la parnaie la gang de nu va vedeti. Uite cu e imbracat boratul de ci oara.. Un băiat adevarat, chiar si la varsta aia, nu fu te si pune pe retele sa vada lumea.. Inseamna ca a babardit acum 3 ani ultima data. Ce scarbos. Chiar daca faci un gang, i smecherie si filmezi, nu faci public …respecti fata care a avut incredere in tine. Sa va duceti la pușcărie.
13
5
La 16 ani, domnisoarele,deja au experienta...Imi pare rau, dar asta este realitatea,sexualiatatea este promovata agresiv peste tot ! Si cum s-a dedus ca eleva a fost victima,daca nu a existat nici-o plangere la politie, clar, totul a fost consimtit !
18
3
Asta e democratie pura. Mai vreti? Multumesc
16
3
Noi cand eram tineri ne pedepseau parintii daca erai rai si p****i. E fapta penala mars la puscarie. Ai sa vezi scolo jmecheriile
16
1
va rog lasati si link cu filmul altfel nu va credem
21
3
Aveti ce aveți cu noi tineri voi nu a-ți fost tineri?
5
24
MA, PE TIMPUL NOSTRU/1982/ II DADEA AFARA DIN UTC...........
25
1
parinti, profesori, elevi, educatia sufera boli grave ce i in ordinea asta!
18
2

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166