REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.8° Constanța Joi, 3 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6871
12.8° Constanța Joi, 3 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6871
 

Patru minori, cu cagule pe față, au jefuit un pescar care făcea baie în Dunăre!

Patru minori, cu cagule pe față, au jefuit un pescar care făcea baie în Dunăre!

Victor ROTARU 6 iunie 2024 | 00:00 3921

Patru minori, din localitatea I.C. Brătianu, județul Tulcea, după ce s-au scăldat în Dunăre, au observat un pescar, așa că s-au gândit să îi fure undițele, dar și bunurile de valoare. Echipați cu cagule pe față confecționate din obiectele vestimentare pe care le aveau la îndemână, i-au cerut acestuia să le dea toate obiectele de valoare de bună voie, pescarul refuzând. Acesta a fost luat la bătaie de către cei 4 minori, aceștia reușind să sustragă 50 de lei, bani cu care și-au cumpărat dulciuri și băuturi răcoritoare.

Patru minori, cu cagule pe fata, au jefuit un pescar care facea baie in Dunare!

Totul s-a întâmplat pe 13 martie 2020, atunci când Tudor M., în vârstă de 72 de ani, a formulat o plângere reclamând faptul că, în timp ce se afla la pescuit pe malul Dunării, în imediata apropiere a localității I.C. Brătianu, a fost agresat fizic de patru persoane necunoscute şi deposedat de suma de 50 (cincizeci) lei. În fapt, s-a reținut că, la data de 13 martie 2020, în jurul orelor 14:30, patru minori, după ce în prealabil s-au scăldat în apele Dunării, au observat pe malul Dunării un bărbat care pescuia la undiță, așezat pe un scaun. În timp ce-l supravegheau pe pescar, unul dintre tineri le-a propus prietenilor săi să-și acopere fețele și să se deplaseze la acesta cu scopul de-ai sustrage undițele și alte bunuri de valoare.

Astfel, cei 4 și-au mascat fețele cu diferite articole de vestimentație și s-au deplasat către pescar. Ajungând în dreptul acestuia, agresorii și-au dat seama că Tudor M. este străin de acele locuri, fapt pentru care i-au cerut pescarului, sub amenințarea cu acte de violență în caz de nesupunere, să-i înmâneze undițele. Fiindu-i creată în mod evident o stare de temere, Tudor M. i-a rugat pe agresori să-l lase în pace, deoarece este în vârstă și are probleme cardiace, ceea ce nu l-a împiedicat pe unul dintre minori să-l îmbrâncească, iar altul să-i aplice o lovitură de picior în spate, după care i-au aruncat scaunul în apă.

Patru minori, cu cagule pe fata, au jefuit un pescar care facea baie in Dunare!

În continuare, observând că Tudor M. se împotrivește, unul dintre minori i-a rupt undițele, aruncându-i-le în apă, după care i-a aplicat mai multe lovituri cu palmele peste umeri și pe spate, dar și o lovitură cu piciorul în zona dorsală. Imediat după aplicarea acestor lovituri, un alt minor a început să caute prin hainele și bagajele pe care Tudor M. le avea lângă scaun, găsindu-i în buzunarul de la haină un portofel, de unde, fără nicio ezitare și-a însușit suma de 50 de lei. După eveniment, cei 4 minori au mers până la magazinul din localitate, acolo unde, cu suma sustrasă, și-au cumpărat dulciuri și băuturi răcoritoare.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Măcin au decis să înceteze procesul penal pornit împotriva celor 4 minori, ca urmare a intervenției prescripției răspunderii penale. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pt un 50 de lei s-au batut
1
12

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515