REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.5° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Patru tineri, arestați în cazul uciderii actorului Johnny Wactor din „General Hospital”

Patru tineri, arestați în cazul uciderii actorului Johnny Wactor din „General Hospital”

Deria ISLEAM 17 august 2024 | 00:00 331

 Poliția din Los Angeles a arestat joi patru persoane în legătură cu moartea fostului actor din „Spitalul General”, Johnny Wactor. El a fost împușcat în fața casei lui în mai anul acesta. Toți cei patru arestați au 18 ani.

Patru tineri, arestati in cazul uciderii actorului Johnny Wactor din „General Hospital”Johnny Wactor

Moartea actorului Johnny Wactor: patru tineri arestați

Johnny Wactor, fosta vedeta din serialul de succes „Spitalul de Urgență” a fost împușcat mortal în urmă cu patru luni.

Acum, poliția din Los Angeles a arestat patru tineri. Robert Barceleau, Leonel Gutierrez și Sergio Estrada, toți în vârstă de 18 ani, ar avea legătură cu moartea celebrului actor.

Asupra unui al cincilea, Frank Olano, în vârstă de 22 de ani, a fost găsit un obiect despre care polițiștii spun că ar avea legătură cu crima.

Ofițerii au efectuat mandate de percheziție în mai multe locații din Los Angeles, care au dus la arestări joi dimineață, potrivit unui comunicat de presă al LAPD.

În timpul percehzițiilor domiciliare, ofițerii au recuperat probe suplimentare însă poliția a refuzat să dea detalii cu privirea la acestea.

Instanța a cerut pentru cei patru arestați o cauțiune de două milioane de lei și nu este clar dacă tinerii de 18 ani au avut avocat, relatează Associated Press.

Cum a fost ucis actorul Johnny Wactor

La sfârșitul lunii mai, 2024, Johnny Wactor a fost ucis în plină stardă.

În timpul nopții, când abera ieșise dintr-un local, el a surprins mai multe persoane în timp ce încercau să fure convertizorul catalitic din mașina lui. Se întâmpla pe 25 mai.

Poliția a spus că actorul de 37 de ani plecase de la filmări și a stat o vreme la un bar cu un coleg. La un moment dat a văzut trei bărbați care îi ridicau mașina.

El a coborât în stradă, crezând că autoturismul îi este ridicat penru că era parcat în stradă.

Poliția a declarat că unul dintre tinerii care participau la jaf a tras în actor fără să fie provocat. Johnny Wactor a primit îngrijiri medicale la fața locului dar nu a supraviețuit rănilor.

Autorii au fugit demarat în trombă imediat după crimă.

Poliția din Los Angeles a cerut ajutorul populației

Pe 5 august, poliția din Los Angeles a difuzat imagini surprinse de camerele video și a cerut ajutorul populației pentru identificarea suspecților.

Wactor, originar din Carolina de Sud, l-a interpretat pe Brando Corbin în seria ABC „General Hospital” din 2020 până în 2022.

De asemenea, a apărut într-o varietate de filme și seriale TV, inclusiv „Station 19”, „NCIS” și „Westworld”. precum și în jocul video „Call of Duty: Vanguard”.

La o conferință de presă la începutul săptămânii, mama actorului a făcut o declarație emoționantă despre pierderea fiului ei.

„Doliu este tovarășul meu constant”, a spus Scarlett Wactor.

„Nu pot să-i urez la mulți ani pe 31 august – ar fi împlinit 38 de ani. Nu pot să întreb dacă vine acasă de Crăciun. Nu pot să întreb cum a decurs ziua lui”, a spus mama actorului, conform evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365