REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
11.6° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Paul Coliș: La Băneasa, s-a dat între 500 și 700 de lei pentru un vot!

Paul Coliș: La Băneasa, s-a dat între 500 și 700 de lei pentru un vot!

Victor ROTARU 20 iunie 2024 | 00:00 2772

În contextul alegerilor din 9 iunie, Paul Coliș, primarul din Băneasa, s-a ales cu un dosar penal, pentru coruperea alegătorilor. Cel puțin, așa susțin oamenii legii, în timp ce Paul Coliș susține că nu a fost audiat, până în acest moment, în niciun dosar. Mai mult, pierzătorul alegerilor ne-a mai precizat că al său contracandidat, Eleonor Blagan, care a și câștigat alegerile, ar fi oferit între 500 și 900 de lei pentru un vot în favoarea liberalului.

Paul Colis: La Baneasa, s-a dat intre 500 si 700 de lei pentru un vot!Paul Coliș

A fost scandal la Băneasa în ziua alegerilor, atunci când IPJ Constanța a transmis faptul că un candidat la Primăria Băneasa i-ar fi oferit unui cetățean 1000 de lei pentru a-l vota. Potrivit informațiilor, Paul Coliș a fost dus la audieri, însă, acesta spune că totul a fost o înscenare: „Mi s-a înscenat totul. Eu nu am nimic. Am discutat cu avocatul că nu trebuie să las lucrurile așa. Eu habar nu am. Pe mine nu m-a audiat nimeni, nu m-a contactat nimeni de la poliție. Nimeni nu m-a chemat nicăieri. Eu am sunat atunci la 112, toată lumea din Băneasa a pus bani să mă dea pe mine jos, așa au fost alegerile, toți patronii, oamenii cu bani. Laurențiu Crețu a strâns toți oamenii din Făurei, le-a dat bani. Era lumea la vot, dădea 700 de lei Dragu Dorin, de la Peco. În istoria comunei nu s-a întâmplat să câștige candidatul cu 1.500 de voturi.

S-a dat între 500 și 900 de lei

De asemenea, primarul din Băneasa a mai adăugat faptul că oamenii din echipa contracandidatului său, Eleonor Blagan, ofereau și 900 de lei pentru un vot: „Eu nu mi-am făcut campanie electorală, nu mi-am pus nici un afiș, am zis să văd cât de conștientă e lumea. Eu am demnitate, merg cu capul sus și mă uit în urmă să văd ce am lăsat. Se mergea din casă în casă și îi scotea la vot: „V-am dat bani, ieșiți la vot”. S-a dat între 500 și 700 de lei, seara s-a ajuns și la 900 de lei. Toți consilierii, Liviu Ioana, Neagu Dorin, Ostrovelu Daniel, toată lumea a dat bani. Îi lua de acasă, de pe stradă, îi băga în mașini, le dădea banii. Au fost și oameni care au refuzat. Am văzut lumea ce vrea. Foarte bine că s-a întâmplat așa. Eu știu ce am de făcut. Eu la Primărie m-am dus să le rezolv problemele. În Făurei nici nu mă așteptam... le-am tras apă, și-au făcut băi, bucătării, trăiesc ca la oraș. Le-am făcut toate condițiile.

Paul Colis: La Baneasa, s-a dat intre 500 si 700 de lei pentru un vot!Eleonor Blagan

Eu continui proiectele pe care le am în implementare. Am centru de colectare prin aport voluntar, până în septembrie este gata, am două stații de reîncărcare autovehicule electrice. Mai sunt vreo 5 proiecte pe care va trebui să le continue noul primar, să vedem daca este în stare. De afară se vede altfel. În Primărie lucrurile stau diferit, te lovești cu capul de toți pereții, nu ai cu cine să lucrezi. Eu nu m-am trecut pe lista de consilieri locali. Pentru funcția asta am optat”, a mai adăugat primarul din Băneasa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt "vai de ei ",cei care au luat bani sunt proshti daca au votat pentru ala care le-a dat bani,daca au luat bani si au votat cum au vrut ei bravo lor, au luat bani de la fraier si au votat pe cine au vrut.
4
0
o poza mai noua nu aveti
4
0
Papa iarba fa ti sabena! Ai facut afirmatii neadecvate!
4
2
Acum ceva ani singuru proect era sa iasa de la pujcarie, de doua ori, acum selecteaza deseuri voluntar, ca munca voluntara la parnae
6
2
Spagarul de primar Carjaliu de la Agigea , e mana in mana cu pr0curorii si ia spaga si fav blocuri cu fratele lui N1tza Teoodor si el comenteaza ca s epierd bani, nu mai devaliza Agigea
11
1
Laurențiu Crețu va fii următorul primar. Este localnic,cunoaște problemele din localitate,are afaceri ...merită
9
2
la cernavoda sa dat mai putin
2
3
prostimea tot prostime, va vindeti viitorul pe un 500 lei, si acei 500 lei sunt tot din banii care ci se cuvin, caci astia cum ajung primari isi scot din bugetul local acei bani dati, si acei bani in loc sa se duca in investitii ca sa va creasca nivelul de trai, se duc in buzunarele proaspat alesului primar care trebuie sa-si scoata banii ce i-a dat la prostime pentru voturi, vai de voi, va meritati soarta
16
2
Se termina un mandat penal, cu hotii si minciuni. Baneasa merita un primar mai bun.
17
8

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515