REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
28° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Paula Chirilă, dezvăluiri neașteptate despre noul iubit

Paula Chirilă, dezvăluiri neașteptate despre noul iubit

Andreea VLAICU 12 iulie 2024 | 00:00 440

Paula Chirilă rupe tăcerea și vorbește, pentru prima dată după mult timp, despre viața sa amoroasă. Dintotdeauna caracterizată de discreție în ceea ce privește viața personală, acum vedeta de televiziune rupe tăcerea și dezvăluie faptul că și-a refăcut viața. În curând va pleca într-o vacanță demult dorită alături de iubit.

Paula Chirila, dezvaluiri neasteptate despre noul iubitPaula Chirilă

Vedeta alege să păstreze în continuare discreția în ceea ce privește identitatea bărbatului cu care își împarte acum viața. Cei doi vor pleca în curând în vacanță în Grecia, destinație pe care ea dorește să o viziteze de ani de zile. 

Paula Chirilă și noul iubit se pregătesc de vacanță

Paula Chirilă și iubitul misterios se pregătesc să plece în vacanță în Grecia, unde vor vizita Zakynthos, Lefkada și Corfu, acolo unde se vor întâlni și cu câțiva prieteni. Vedeta a mai declarat, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, faptul că ea și partenerul său de viață se vor bucura de 10 zile pline de distracție și relaxare. 

„Plec în Grecia (...) Doamne ferește (n.r. nu se duce singură în vacanță). Este, este și e bine. Pur și simplu am uitat (n.r. să vină la un festival din Capitală). Stau vreo zece zile și nu eram eu foarte hotărâtă. Facem Zakynthos, Lefkada și Corfu și acolo ne întâlnim cu niște prieteni înainte de plecare”, a declarat Paula Chirilă, la Xtra Night Show.

Merge pentru prima dată în vacanță în Grecia 

Unele dintre cele mai puternice dorințe ale vedetei de televiziune sunt acelea de a vizita Grecia și Spania. Până în prezent, în prima țară menționată a mers o singură dată, în interes de serviciu, pe insula Evia. 

„Eu nu am fost niciodată în Grecia, e prima oară. E aproape și e foarte frumoasă. Așa visez (n.r. să își ia o casă), ori în Grecia, ori în Spania. Abia aștept să descopăr tavernele, mie îmi place mâncarea grecească, e fabuloasă (...) Am fost pe insula Evia (...) Eram cu treabă (...) Abia aștept”, a mai spus vedeta, conform click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ne interesează, oricum e expir
3
0
Nu stiu cine e oparita asta si nu ma intereseaza unde si cum si-o trage cu noul iubit.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510